Keikkatyötä kesäksi terveydenhuoltoalalta 🚑

MediPower on ollut mukana tukemassa sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisia kohti parempaa työelämää jo vuodesta 2008 alkaen. Olipa tähtäimessäsi sairaanhoitajan keikkatyö, lähihoitajan kesätyö tai keikkatyötä alalta ylipäänsä, tämä artikkeli on sinulle! MediPowerin Vilma kertoo, miksi juuri heillä on ennätysmäärä tyytyväisiä alan osaajia keikkailemassa.

Laaja keikkatyötarjonta – joustava työkalenteri

Keikkatyö sopii Mediläisten mukaan kaikille, jotka haluavat varmistaa, että työn ja vapaa-ajan suhde pysyy tasapainossa. Töitä voi tehdä opiskelujen ohella, mutta laaja sote- alan työtarjonta takaa sen, että töitä riittää tarvittaessa myös kokopäiväisesti.

– Varsinkin hoitajapulan ollessa tällä hetkellä suuri, tarkoittaa se meidän työntekijöille, että työkalenterin saa oikeastaan suunnitella ihan omannäköiseksi, ja valita sieltä jopa itselleen sopivimmat työkohteet, kertoo MediPowerin Vilma Heino.

Sopimuspalkka – paremmat ansiotulot

Keikkatyötä tekee tällä hetkellä paljon opiskelijoita, mutta myös monet alalla pitkään viihtyneet ovat valinneet itselleen vuokratyön, juurikin sen joustavuuden takia. Vaihtuvat kohteet antavat myös mahdollisuuden kokeilla erilaisia työympäristöjä ja tutustua erilaisiin asiakasryhmiin, vailla velvollisuutta sitoutua heti pitkäaikaisesti.

– Hoitajien suuri kysyntä antaa myös hyvän neuvotteluaseman palkoista keskusteltaessa. Mediläiset työskentelevät yleensä aina sopimuspalkalla, Vilma kertoo terveydenhuoltoalan ansaintamahdollisuuksista.

Keikkatyötä tehdessä ammatillinen osaaminen laajenee

Olipa kyse keikkatyöstä tai kesän sijaisuuksista, tarjoavat kesäkuukaudet oivan mahdollisuuden oman ammatillisen osaamisen kasvattamiseen. Esimerkiksi lähihoitajan keikkatyö tai eri pituiset sijaisuudet palvelutaloissa sekä kotihoidon palveluissa ovat hyvä tapa tutustua eri yksikköjen toimintatapoihin ja työkulttuuriin. 

– Keikkatyön kautta luottamus omaan hoitajuuteen vahvistuu ja resilienssi kasvaa. Luot samalla sosiaalisia verkostoja, joiden kautta löytyy luontevasti kiinnostavia työnantajia ja työkohteita. Niiden joukosta voi löytyä se toimipaikka, johon haluaa kiinnittyä pidemmäksikin aikaa, Vilma opastaa.

Vaikuta työnkuvaasi – tuo toiveet rohkeasti esiin jo hakuvaiheessa

HR-konsulttina MediPowerilla työskentelevä Vilma kehottaa työnhakijoita tuomaan selkeästi ja rohkeasti omat tarkemmat toiveet esiin työkohteiden sekä työn sisällön suhteen. 

– Jos esimerkiksi omaan elämäntilanteeseen sopii ainoastaan aamu- tai iltavuorot, kannattaa tämä tuoda heti haun yhteydessä esiin. Yleensä räätälöityjä työaikoja saadaan todella hyvin toteutettua eri kohteissa, kunhan siitä ilmoittaa etukäteen. 

– Lisäksi jos olet kiinnostunut työskentelemään juuri tietyn asiakasryhmän parissa, esimerkiksi mielenterveyskuntoutujien, kannattaa sekin rohkeasti kertoa. Saat meiltä Mediläisiltä automaattisesti räätälöidympää palvelua, kun etsimme ja ehdotamme sinulle työpaikkoja, Vilma kannustaa.

Mediperhe jatkaa kasvuaan – tiimi työelämäsi tukena

MediPowerin kokemusta alalta arvostavat myös työnantaja-asiakkaat. Pitkäikäiset asiakkaat takaavat sen, että prosessit sujuvat ja hyvällä yhteistyöllä pidetään huoli myös työntekijöiden viihtyvyydestä. 

MediPower pyrkii rakentamaan keikkatyön kestävälle pohjalle, ja tavoitteena on olla ykköskumppani niin työntekijöille kuin asiakkaillekin:

  • Tehokas palkkahallinto pitää huolen, että työntekijöille maksetaan palkka kaksi kertaa kuukaudessa

Rakenna omannäköinen työelämä

Hyvät työntekijät ja luotettavuus näkyvät myös uusina asiakkuuksina, jotka monipuolistavat Mediläisten työmahdollisuuksia entisestään. Laajan työtarjonnan ja hyvän sopimuspalkan lisäksi sote-alan osaajat kiittelevät MediPowerin tiimiltä saatua tukea, ja mahdollisuutta omannäköiseen työelämään.

Meillä on helposti lähestyttävä tiimi, jolta saat varmasti tukea työhösi, tilanteessa kuin tilanteessa. Mahdolliset haasteet selvitetään aina nopeasti. Emme myöskään painosta tai puutu työvuorojen määrään. Jokainen työntekijä saa päättää oman käytettävyytensä, Vilma painottaa lopuksi.

Töihin jo huomenna?

MediPowerin rekrytointiprosessi on tehty työnhakijoille mahdollisimman mutkattomaksi.

  • Yhteydenoton voit tehdä vaikka WhatsAppilla – Keikkatyöläisenä sinulla on käytännössä mahdollisuus olla jo seuraavana päivänä työvuorossa
  • Halutessasi voit myös olla MediPowerin HR-koordinaattoreihin yhteydessä puhelimitse, jolloin pääset heti sopimaan työhaastattelusta
  • Itse työhaastattelut hoituvat kätevästi Teamsin avulla, ja työsopimukset tehdään sähköisesti, joten voit liittyä MediPowerin perheeseen mistä päin Suomea vain

Työnhaku ei tästä enää helpommaksi muutu – ollaan pian yhteydessä 👋

Keikkatyötä kesäksi? Klikkaa 👉 MediPowerin avoimet työpaikat tai ota yhteyttä.