Lähihoitajan keikkatyö tarjoilee rusinat pullasta – Hae Mediläiseksi!

Lähihoitajat ovat tunnetusti terveydenhuoltoalan moniosaajia. Mediläisenä valitset alan laajasta tarjonnasta juuri omaan kiinnostukseesi ja elämäntilanteeseesi sopivimmat työkeikat. Kokosimme artikkeliin, mitä kaikkea lähihoitajan keikkatyö Mediläisenä pitää sisällään. Lue ja laittelehan oma hakemuksesi tulemaan.

Lähihoitajan työpaikat työllistävät hyvin – osaamista tarvitaan aina

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittaneille lähihoitajille on kysyntää, sillä monipuolista hoiva-alan osaamista voi hyödyntää usealla eri osa-alueella. Lähihoitajan ammattitaitoa tarvitaan muun muassa:

 • vammaispalveluissa
 • ikäihmisten palveluasumisyksiköissä
 • kotihoidossa
 • lastenhoitajana varhaiskasvatuksen parissa
 • terveydenhoidossa 
 • erikoissairaanhoidossa
 • mielenterveys- ja päihdetyössä
 • vastaanottotyössä tai puhelinpäivystyksessä

Oma kokemuksesi sekä kutsumuksesi määrittävät parhaiten, millä alueella haluat ihmisiä eri elämänvaiheissa auttaa. MediPowerin tarjoaman keikkatyön avulla pääset tutustumaan helposti uusiin työnantaja-asiakkuuksiin sekä lähihoitajien erilaisiin työtehtäviin

Työnantajanasi pidämme huolen alan viralliset vaatimukset ylittävästä palkkauksesta, eduistasi sekä siitä, että pääset tekemään arvojasi sekä persoonasi vastaavaa työtä.

Lähihoitajan keikkatyö vaatii ihmissuhdetaitoja ja järjestelmällisyyttä

Lähihoitajan avoimet työpaikat pitävät sisällään työtehtäviä muun muassa:

 • ryhmäkodeissa
 • asumispalvelukeskuksissa
 • palvelutaloissa
 • terveysasemilla
 • päihdehoitolaitoksissa tai
 • kotihoidossa

Keikkatyössä saat valita alueellisesta tarjonnasta muun muassa Oulun, Pirkanmaan tai Turun asiakkuuksien mielenkiintoisimmat työkohteet. Esimerkiksi ikäihmisten asumispalveluyksikössä käytät lähihoitajan laajaa osaamistasi hyödyksi asiakkaan kuntoutumisen ja toimintakyvyn tukemisessa. Monesti lähihoitaja on osa moniammatillista tiimiä, joten hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot tekevät työstäsi sujuvampaa.

Lähihoitajan työtehtävissä korostuu ammattietiikan merkitys. Opit suunnittelemaan, toteuttamaan sekä arvioimaan tarvittavaa hoitoa, kasvatusta tai kuntoutusta erilaisille asiakkaille. Arjen yllättävät tilanteet kaipaavat ajoittain nopeita päätöksiä ja joustavuutta. Järjestelmällisyys on avainasemassa ennakoinnissa ja suunnittelussa sekä asiakkaiden turvallisuudesta huolehtimisessa.

Lue lisää: Lähihoitajan kesätyö oli kätilötyötä opiskelevalle Roosalle opettavainen kokemus

Lähihoitajan palkka

Keikkatyössä kohteet vaihtuvat ja tämä tuo arkeen omanlaistaan väriä. Pääset ennen kaikkea kartuttamaan monipuolisesti taitojasi, ja tekemään työtä juuri omaan elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla. 

Me Mediläiset arvostamme lähihoitajien keikkatyötä, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Liittyessäsi joukkoomme, tulet saamaan TES:n mukaisia ansioita paremmat tulot, sillä palkkaus on keikkatöissä sopimuskohtainen. MediPowerin työntekijöillä on myös mahdollisuus ansaita erilaisia rahallisia bonuksia kilpailukykyisen palkan lisäksi. 

 • Lähihoitaja palkka (perustaso) 14-16 €/h
 • Lähihoitaja tuntipalkka (esim. hengityshalvaustiimi) 18 €/h

Lisätietoja toimeksiannon palkkausta koskien saat aina työpaikkailmoitusten yhteydessä tai kysymällä suoraan meiltä.

MediPower työnantajana

Keikkatyössä varsinainen toimipaikkasi saattaa vaihtua, mutta työnantajasi pysyy aina MediPower. Huolehdimme esimerkiksi:

 • palkanmaksusta
 • vuosilomapalkasta
 • palkan sivukuluista
 • työterveyshuollosta sekä vakuutuksista ja
 • perehdytämme sinua työsuhdetta koskeviin asioihin

Asiakasyrityksellämme on työnjohdollinen vastuu. Perehdytys työtehtäviin, työpaikan käytäntöihin, tiloihin ja laitteisiin sekä työvälineisiin tapahtuu työntekopaikassa asiakasyrityksen työnjohdon toimesta. 

Neljä viidestä tyytyväinen MediPowerin työtarjontaan

Miten on, alkaako lähihoitajan keikkatyö kuulostamaan sun jutulta? Työntekijöidemme joukossa on ainakin hyvä fiilis, sillä neljä viidestä vastaajasta kertoi, etteivät he aktiivisesti he etsivät muita töitä yrityksessämme työskentelyn ohessa. 

Lue lisää: Kokemuksia MediPowerista – työntekijät kertovat

Mikä mukavinta, lähes kaikki vastaajista suosittelisivat vuokratyötä sekä WorkPower -konsernia työnantajana tuttavilleen. Työntekijöiden MediPower-kokemuksia jaamme aina mielellämme, jotta sinäkin löytäisit tiesi meidän porukkaan 👉 katso avoimet työpaikat hoitoalalla ja lähetä hakemus!