Sote-alan työpaikat vuokratyöntekijälle – arvojen mukaista työtä 👩‍⚕️

MediPowerin Miia koneella

Sote-alan työpaikat ovat täynnä erilaisia uramahdollisuuksia, sillä sosiaali- ja terveysalan osaajille on kysyntää. Vastuullinen työ vaatii kuitenkin veronsa, mikäli esimerkiksi työympäristö ja yrityksen arvot eivät kohtaa toiveitasi. Lue artikkelista, kuinka vuokratyö voi parantaa terveydenhoitoalan ammattilaisen työelämää.

Vuokratyöpaikka sote-alalla

Olitpa vasta aloittamassa sairaanhoitajauraasi, toimit röntgenhoitajana tai omaat jo vuosien kokemuksen eri yksiköiden osastonhoitajana, sopivimman työympäristön ja parhaan tiimin löytäminen voi silti olla vaikeaa.

Vuokratyön etu on se, että meillä on henkilöstövuokrausyrityksenä tarjota lukuisia eri uramahdollisuuksia, ei vain erikoisalojen ja työympäristöjen lukumäärässä, vaan myös työaikojen sekä työvuorojen suhteen.

MediPowerin sote-alan avoimet työpaikat antavat mahdollisuuden työskennellä vuokratyöntekijänä kokopäiväisesti, osa-aikaisesti tai tarpeen mukaan, useissa erilaisissa terveydenhuollon instansseissa. Pääset siis halutessasi testailemaan erilaisia työympäristöjä sekä tiimejä.

MediPower etsii asiakasyrityksiensä joukosta juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivat yritykset ja työmuodon. Voit valita itse, onko tähtäimessäsi esimerkiksi:

Vaikka olisit jo kokopäivätyössä, voit tehdä kauttamme vuoroja syventääksesi osaamistasi tietyllä osa-alueella tai yksinkertaisesti ansaitaksesi enemmän rahaa.

Vuokratyöntekijänä hallitset aikataulujasi ja kasvatat tulojasi

Vuokratyöntekijänä työskentely antaa sinulle enemmän vapautta aikatauluihisi, sillä voit valita milloin ja missä työskentelet, kuten myös omat vapaapäiväsi. 

Sote-alan työpaikat ovat monesti hektisiä, ja työntekijöitä ei ole ikinä liikaa. MediPowerin ollessa työnantajasi, pääset ilman huonoa omaatuntoa kertomaan toiveesi työvuorojen ja vuorojen tiheyden suhteen.

Mikäli etsit osa-aikatyötä opiskelujen oheen, on vuokratyötarjonnassa varmasti juuri opintojasi tukevia työmahdollisuuksia, joista hyödyt tulevaisuudessa niin opinnoissa kuin työnhakumarkkinoillakin. Jos vielä punnitset osa-aikatyön tuomia etuja 👈, niin lukaisehan WorkPowerin artikkeli asiaa koskien.

Vuokratyön palkkaus 

MediPower tarjoaa sote-alan osaajilleen TES:n mukaisia ansioita paremmat tulot, sillä palkkaus on esimerkiksi keikkatöissä sopimuskohtainen. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuksia erilaisten rahallisten bonusten ansaitsemiseen.

Haluamme motivoida sosiaali- ja terveysalan osaajiamme rahallisesti, sillä arvokas sekä koulutusta vaativa työ vaatii mielestämme myös hyvän korvauksen, ja haluamme, että meidän hommissa viihdytään pidempään.

Joustava aikataulu ja vähemmän stressiä

Tarvitsetko kahden viikon tauon? Ei ongelmaa. Kaipaatko maiseman vaihtoa? Ei hätää. 

Vuokratyö mahdollistaa työn ja vapaa-ajan tehokkaan yhdistämisen. Valitset aikataulusi omien prioriteettien mukaisesti.

Vuokratyöntekijänä toimiminen on monesti palkitsevaa siitäkin syystä, että työpanostasi arvostetaan. Saavut paikalle, pelastat päivän, teet työsi ja siirryt toiveidesi mukaisesti opiskelujesi pariin tai seuraavana päivänä olet arvokas tuki toisessa tiimissä, eri yrityksessä.

Usein vuokratyöntekijämme löytävät juuri kokeilemalla ne itselleen mieluisimmat paikat ja tiimit työskennellä, jolloin vuorot voivat keskittyä myös pidempiaikaisesti tietyn asiakasyrityksen tiloihin.

Vuokratyöntekijän tehtävänkuva on yleensä selkeämpi kuin vakituisen työntekijän, jonka työtehtävät ovat laajentuneet vuosien varrella. Sinut palkataan auttamaan tietyissä, ennalta sovituissa tehtävissä, joten tiedät tarkkaan, mitä sinulta työvuorossa odotetaan.

Katso työntekijämme kokemukset: Lähihoitaja 💚 keikkatyö? Jenna kertoo

Usein vuokratyöntekijämme, kuten keikkatyöntekijämme Jenna, löytävät
juuri kokeilemalla ne itselleen mieluisimmat työtehtävät ja -paikat.

Sote-alan työpaikat mahdollistavat monipuolisen uran 

Vuokratyö auttaa sopeutumaan uusiin paikkoihin ja tiimeihin. Vaikka sinulla ei olisi vakituista työsuhdetta työtovereiden tai hoitamiesi asiakkaiden parissa, opit kommunikoimaan sujuvasti uusien ihmisten kanssa, ja omaksumaan oleellisimmat tiedot vaihtuvista tilanteista. 

Vuokratyöntekijän toivottuihin ominaisuuksiin kuuluu kiinnostus uuden oppimiseen. Vuokratyöpaikka voi tarkoittaa halutessasi sitä, että saat liikkua, oppia uusista työympäristöistä ja -kulttuureista. Sote-alan työpaikat mahdollistavat hyvin taitojen monipuolistamisen, joka kasvattaa työtyytyväisyyttä sekä uramahdollisuuksia.

Ensimmäiset työpäivät ovat opettavaisimpia 

Sosiaali- ja terveysalan vuokratyöntekijänä saatat joutua kokemaan ensimmäisen työpäivän useammin kuin muut alalla olevat. Jokaisen uuden työvuoron yhteydessä saat todennäköisesti johdannon kyseisen toimipaikan menettelyihin ja sääntöihin. 

Opit nopeasti missä tarvikkeet sijaitsevat, ja tutustut yrityksen työkulttuurin. Hienointa on, että näistä ensimmäisistä päivistä tulee sinulle normaali asia, joka kuuluu työnkuvaasi, ja ennen kaikkea opit monia eri tapoja toimia. 

Monipuolisuus on valtti, jota voit hyödyntää pohtiessasi eri uravaihtoehtoja tulevaisuudessa, hakiessasi seuraavaan työpaikkaasi hoitoalalla sekä tietysti jokaisessa työpäivässäsi. Tekemällä erilaisissa työympäristöissä töitä, tunnistat myös parhaiten sen, mitä haluat työpaikaltasi ja tehtävänkuvaltasi.

MediPower tukee uratoiveitasi

Kun MediPower on työnantajasi, opit tuntemaan HR-henkilömme, jotka auttavat sinua vuorojen valinnassa ja työsuhdeasioissa. He oppivat työhistoriasi, vahvuutesi, erityiset kiinnostuksen kohteesi sote-alan työpaikkojen suhteen ja muita tärkeitä tietoja sinusta, jotka ovat avainasemassa, kun haluat kehittyä urallasi. 

Me Mediläiset tuemme sinua matkallasi, ja avaamme mielellämme uusia ovia kanssasi, kun suuntaat sosiaali- ja terveysalan urapolulla eteenpäin. 👉 Vilkaise vielä 5 syytä hakea MediPowerille ja lähetä hakemus!