Vuokratyöpaikka parempaan työelämään

MediPowerin vuokratyöpaikka voi olla toistaiseksi voimassa oleva tai määräaikainen.  Monet asiakkaamme etsivät työntekijöitä myös suoraan yrityksiinsä suorarekrytoinnin kautta. Tekemistämme ohjaa sinun etujasi ajava toimintatapa. Tsemppaamme tarvittaessa, ja etsimme juuri sinun vahvuuksillesi soveltuvan työpaikan monipuolisten terveydenhuolto- ja sosiaalialan tehtävien joukosta.

5 syytä hakea MediPowerille

  • Vapaus päättää: vuokratyöntekijänä päätät itse, milloin olet käytettävissä ja otatko tarjotun tehtävän vastaan.
  • Vuokratöihin työllistyt nopeasti ja helposti: yhdellä hakemuksella / haastattelulla pääset mukaan moniin eri valintaprosesseihin. Voit hakea joko listattuihin työpaikkoihin tai jättää avoimen hakemuksen.
  • Monipuolinen työkokemus: vuokratyöntekijänä tutustut erilaisiin yrityksiin ja työtehtäviin sekä luot kontakteja.
  • Vakituisen työsuhteen mahdollisuus: yhä useampi vuokratyöpaikka johtaa asiakasyritykseen työllistymiseen.
  • Vuokratyö tarjoaa tukea ja apua: mukava ja palvelualtis henkilökuntamme auttaa sinua mielellään. Meihin on helppo ottaa yhteyttä.

MediPower-kokemuksia

Tutkimme säännöllisesti, kuinka menestymme työnantajana, ja iloksemme työtyytyväisyystutkimuksen tulokset ovat olleet positiivisia. Kaikki vastanneet muun muassa kokivat olonsa tervetulleeksi aloittaessaan työt WorkPower -konsernissa. 

Perusteluiksi mainittiin toimihenkilöiden ystävällisyys ja asiantuntevuus, luotettava ja lämmin ilmapiiri, ymmärtäväisyys, iloisuus, asiallisuus sekä rehellisyys. Vastaajat kertoivat toimihenkilöidemme olevan helposti lähestyttäviä ja hyvin tavoitettavissa.

Työhaastattelutilanteesta vastaajien kokemukset olivat yhteneväisiä. Neljä viidestä haastatellusta kuvaili tilannetta rennoksi. Muita kuvaavia sanoja olivat mukava, asiallinen ja miellyttävä.

Haastateltavista noin 75 prosenttia kertoi vuokratyön vastanneen täysin odotuksia tai olleen positiivisempaa kuin mitä oli odottanut. Yli 80 prosenttia haastatelluista kuvaili kokemuksiaan odotuksiaan paremmaksi.

Lähes kaikki vastaajista suosittelisivat vuokratyötä MediPowerilla ja WorkPower -konsernia työnantajana tuttavilleen. Neljä viidestä vastanneesta vuokratyöntekijästä kertoi, etteivät hae muita töitä laisinkaan tai juuri ollenkaan.

”Työhaastattelun yhteydessä ei annettu tyhjiä lupauksia. Lupaukset täyttyivät paremmin kuin osasi odottaa, kun haastattelutilanteessa luvattiinkin töitä jo seuraavalle päivälle.”

”Ajattelin, että saan joitakin keikkoja kesälomalle, mutta olinkin koko kesän hommissa vaihtelevissa tehtävissä.”

”Töitä on saanut tehdä riittävästi kun on itse osoittanut hoitavansa työnsä hyvin.”

Haluatko mukaan tyytyväiseen porukkaan? Nappaa täältä 👉 työnhakuvinkit, ja hae Mediläiseksi jo tänään.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Suunnitteletko hakevasi töitä opiskelujen rinnalle? Hieno juttu, sillä osa-aikatöistä hyödyt muutenkin kuin taloudellisesti. Lue lisää artikkelista.

Siellä missä sinäkin

MediPower mobiilisti mukana

Enää ei tarvitse töitä pöytäkoneen ääressä odotella! WorkPower-konsernin sovelluksen avulla yksikään MediPowerin avoin työpaikka ei mene ohitsesi. Kirjaa tunnit tai klikkaa itsesi uudelle keikalle mobiilisti. Asiakkaillemme sovellus tarjoaa nopean tavan tarkastella työntekijöiden profiileja, valita tekijöitä sekä hyväksyä tuntikirjauksia, missä ja milloin vain.

Tutustu ja lataa sovellus

Aika ottaa askel uralla eteenpäin?

MediPowerin Tietonurkasta löydät viimeisimmät vinkit ja videot työnhakuun sekä työelämän onnistumisiin liittyen.