Joryn Anja, Olli ja Jenni

Sote-alan rekrytointipalvelu ja henkilövuokraus

Palvelurakenteemme joustaa, ja tuotamme tarpeen vaatiessa hybridiratkaisuja varta vasten asiakkaan tarpeisiin. Noin 85 %:n asiakaspysyvyys sekä asiakastutkimuksista saatu palaute kertoo, että MediPowerin rekrytointipalvelu sekä kokemuksemme sote-alan henkilöstövuokrauksesta on otettu kiitollisena vastaan.

Työntekijöitä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tehtäviin

Olemme näkyvä ja moderni toimija henkilöstöalalla, joka panostaa luottamuksen rakentamiseen niin asiakassuhteissa kuin työntekijöidenkin kohtaamisessa. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä yhteistyöpolkuja, jotka kattavat kaikki sosiaali- ja terveysalan tarpeet, olipa kyseessä rekrytointipalvelut, henkilövuokraus tai työsuhteen elinkaaren tuntemus.

Ota joustavuus osaksi henkilöstöstrategiaasi, ja muuta tarvittaessa tiimiesi kokoa riskittömästi. Me tarjoamme henkilöstöratkaisut projekteihin sekä vakituisiin rekrytointeihin. Kumppaninasi päämäärämme on, että saat kauttamme tarvittavat työkalut ja resurssit entistä paremman työelämän rakentamiseen.

  • Säästä omaa aikaasi ja resurssejasi. Tavoitat kauttamme hoivatyöntekijät tai sosiaalialan ammattilaiset nopeasti koko Suomen alueelta.
  • Alan kokemuksen myötä henkilöpankkimme on kasvanut, ja pääset heti kiinni laajempaan ehdokasjoukkoon ja verkostoomme.
  • Markkinoimme puolestasi aktiivisesti eri medioissa. Me tavoitamme – sinä hyödyt.
  • Asiantuntemuksemme on käytössäsi. Olemme aina ajan tasalla työmarkkinoiden suuntauksista ja muutoksista.
  • 👉 Vain Työelämää-sarjassamme työelämän asiantuntijat jakavat ajatuksiaan muuttuvasta arjesta. Liity pöydän ääreen.

Kyllä Medi hoitaa!

Katso miksi valita meidät kumppaniksesi.

Olemme osa WorkPower-konsernia (luvut 2021)