Henkilöstövuokraus

MediPower omaa valmiit yhteydet tuhansiin terveydenhuolto- ja sosiaalialan ammattilaisiin, joiden joukosta kartoitamme juuri yritykseesi sopivan tekijän. Henkilöstövuokraus ja rekrytoinnit ovat ydinosaamistamme, joten laajennamme tarvittaessa hakua, ja etsimme toimeksiantosi mukaisia sekä muuttohalukkaita ammattilaisia koko Suomen alueelta tai jopa ulkomaita myöten.

Onhan yrityksesi vahvuus ammattitaitoiset ja motivoituneet työntekijät?

Me autamme mielellämme. MediPower haluaa tukea työntekijöitä sekä asiakkaita löytämään juuri heille oikeat ratkaisut. Onnellinen, innostunut ja hyvinvoiva työntekijä on avain myös asiakkaidemme menestymiseen.

Henkilöstövuokraus on riskitön keino vastata muuttuviin henkilöstötarpeisiin. Saat kauttamme juuri vaadittavan kokemustaustan omaavan, ja yrityksesi tapoihin sopeutuvan valmiin tekijän. Juuri silloin, kun tarve on.

Mikäli etsit yritykseesi vakituista työntekijää, hyödynnämme verkostomme, ja kartoitamme alan asiantuntemuksemme avulla sinulle ne sopivimmat ehdokkaat, joista teet lopullisen valinnan.

Rekrytoimme myös tarvittaessa työvoimaa muualta Euroopasta. Työsuhteissa noudatamme Suomen työehtosopimuksia sekä työlainsäädäntöä. Työntekijämme asuvat Suomessa vakituisesti ja maksavat veronsa Suomeen.

Asiakkaamme koostuvat sekä kunnista että yksityisistä tahoista, koko Suomen alueelta. Yksilöllinen palvelu, terveydenhoitoalan osaajien taso sekä nopeat ratkaisut ovat syyt, miksi asiakassuhteemme ovat pitkäikäisiä.

MediPowerin kautta tavoitat kattavasti eri kokemustaustan omaavia sosiaali- ja terveysalan osaajia, kuten:

 • lähihoitajia
 • sairaanhoitajia
 • hammashoitajia
 • sosionomeja
 • hoiva-avustajia
 • lastenhoitajia 
 • laitoshuoltajia 
 • sote-alan erityisosaajia

Miksi MediPowerin henkilöstövuokraus?

 1. Osaajapankissamme on tuhansia sosiaali- ja terveydenhoitoalan tekijöitä, ja saamme kymmeniä hakemuksia lisää päivittäin.
 2. MediPower tunnetaan ja meihin luotetaan. Yhdeksän kymmenestä asiakkaastamme suosittelisi palveluitamme tuttavilleen.
 3. Käytössämme ovat laajasti sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset tavoittavat rekrytointikanavat, kuten Duunitori, Oikotie.fi ja Monster.fi sekä tarvittaessa kohdennetummat osaajamediat.
 4. Rekrytoinnin ammattilaisemme tuntevat sote-alan vaatimukset ja omaavat hyvät kontaktiverkostot alan osaajiin, sillä olemme toimineet alalla jo vuodesta 2008 lähtien.
 5. Prosessimme saavat kiitosta mutkattomuudesta ja joustavuudesta, rekrytoimme tehokkaasti asiakkaan tarpeet ja aikataulu edellä.
 6. Toteutamme yksilöllisiä ratkaisuja. Tavoitteenamme on aina löytää osaaja, joka sopeutuu juuri sinun yrityksesi toimintaan ja tapoihin.
 7. Me välitämme – asiakkaistamme, osaajistamme ja henkilöstöstämme.

Terveys- tai sosiaalialan osaaja tiimiisi? Autamme mielellämme.

MediPower Toimialapäällikkö Aki Mäki-Arvela

Aki Mäki-Arvela

Toimialapäällikkö
Terveydenhuolto / Palvelut

aki.maki-arvela@medipower.fi
045 123 3713

MediPower HR-koordinaattori Vilma Heino

Vilma Heino

Asiakkuuspäällikkö
Terveydenhuolto / Palvelut

vilma.heino@medipower.fi
040 621 4660

MediPower Asiakkuuspäällikkö Mari Uusluoto

Mari Uusluoto

Asiakkuuspäällikkö
Terveydenhuolto / Palvelut

mari.uusluoto@medipower.fi
050 436 5452