Summer Job Adventure - Alkaa nyt! 🏃‍♂️☀️

Kesätyöt 2023 tulevat hakuun nyt! Mieti, mitä tulevalta kesältä haluat, ja aloita oma tasohyppelysi kohti unelmiesi kesäduunia! Tarjolla on nimittäin sen verran monenlaista tehtävää ja vuoroa, että jokainen saa sen unelmiensa kesän rakennettua, tienaten mukavasti siinä samalla tietenkin.

Selaa mahdollisuuksia

Monipuolinen työtarjonta

Kesätyö hoitoalalla

Sosiaali- ja terveydenhoitoalan hommista ei kesälläkään ole pulaa. Tämä supertarjonta antaakin alan tekijöille mahdollisuuden rakentaa kesästä juuri omannäköinen. Vuoroja ja tehtäviä on valittavissa oman tahdin ja mieltymysten mukaan.

Terveydenhuollon ammattilaisen ei tarvitse haalia vuoroja etukäteen, sillä tekemistä löytyy muun muassa lähihoitajille, sairaanhoitajille ja hoiva-avustajille. Tuuraustarvetta on kesäkaudella myös lääkärien ja hammashoitajien tehtävissä.

Kesä tarjoaa parhaan mahdollisuuden loppuvaiheen opiskelijalle tai vastavalmistuneelle nähdä ja kokea eri työympäristöjä sekä tehtäviä, ilman velvollisuutta sitoutua vakituiseksi.

Mediläisten vinkit 👇

  • Hoitoalalla on varaa valita, eri tehtävänkuvia ja työvuoroja riittää.
  • Kesätöitä sekä ilta- että aamuvirkuille – päätä itse oma kesärytmi.
  • Valitse työ, joka tukee opintoja tai laajenna osaamistasi uuteen.
  • Suunnittelet tai et – töitä löytyy myös lyhyellä varoitusajalla.
  • Asiakkaat kilpailevat hyvistä tekijöistä myös kesän jälkeen.

Lue lisää:
Hoitotyö urana – miksi vuokratyöntekijäksi hoitoalalle?

Katso kaikki avoimet paikat

Kesätyön palkka – paljonko kesätöistä maksetaan?

Millainen tili kesällä on mahdollista tehdä? MediPowerin HR-asiantuntijoiden mukaan kesällä on mahdollista ansaita yllättävän mukavat ansiot. Lue lisää eri toimialojen kesätyöpalkoista.

Keikkatyötä kesäksi terveydenhuoltoalalta - sopimuspalkalla

Olipa tähtäimessäsi sairaanhoitajan keikkatyö, lähihoitajan kesätyö tai keikkatyötä alalta ylipäänsä, tämä artikkeli on sinulle! MediPowerin Vilma kertoo, miksi meillä on supertyytyväisiä alan osaajia keikkailemassa.

Vinkkejä työnhakuun – onnistu omana itsenäsi 🎯

Unelmien työpaikka kiikarissa, ja nyt pitäisi vakuuttaa tuleva työnantaja? Näillä vinkeillä onnistut työnhaussa.