Summer Job Adventure - Starttaa nyt! 🏃‍♂️☀️

Kesätyöt 2024 tulevat hakuun nyt! Mieti, mitä tulevalta kesältä haluat, ja aloita oma tasohyppelysi kohti unelmiesi kesäduunia. Me autamme sinua löytämään tavoitteitasi ja mielenkiintoisia vastaavaan kesätyön!

Selaa mahdollisuuksia

Kesätöitä välittäen

Hoitolan kesätyöt MediPowerilta

Sosiaali- ja terveydenhoitoalan hommista ei kesälläkään ole pulaa. Tämä supertarjonta antaakin alan tekijöille mahdollisuuden rakentaa kesästä juuri omannäköinen. Vuoroja ja tehtäviä on valittavissa oman tahdin ja mieltymysten mukaan.

Miksi MediPowerille?

Olemme pidetty työnantaja: Lähes kaikki vastaajista suosittelisivat vuokratyötä MediPowerilla ja WorkPower -konsernia työnantajana tuttavilleen. Neljä viidestä vastanneesta vuokratyöntekijästä kertoi, etteivät hae muita töitä laisinkaan tai juuri ollenkaan.

Olemme tukenasi: Meillä on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

Mitä hoitoalan työmahdollisuuksia voit tehdä kauttamme?

Terveydenhuollon ammattilaisen ei tarvitse haalia vuoroja etukäteen, sillä tekemistä löytyy muun muassa lähihoitajille ja sairaanhoitajille. Tuuraustarvetta on kesäkaudella myös lääkärien ja hammashoitajien tehtävissä.

Kesä tarjoaa parhaan mahdollisuuden loppuvaiheen opiskelijalle tai vastavalmistuneelle nähdä ja kokea eri työympäristöjä sekä tehtäviä, ilman velvollisuutta sitoutua vakituiseksi.

Miten hakea hoitoalan kesätöitä?

Katso Mediläisten vinkit kesätyönhakuun

  • Hoitoalalla on varaa valita, eri tehtävänkuvia ja työvuoroja riittää – katso, sopisiko kesän keikkatyö tai esimerkiksi sijaisuus sinun tavoitteisiisi parhaiten
  • Kesätöitä sekä ilta- että aamuvirkuille – päätä itse oma kesärytmi ja nappaa sopivat vuorot sovelluksemme kautta
  • Valitse työ, joka tukee opintoja tai laajenna osaamistasi uuteen – katso kesätyöt esimerkiksi ikäihmisten tai kehitysvammaisten parissa ja kasvata alan kokemustasi
  • Voit työskennellä myös kesken opintojesi – Lähihoitajan kesätöihin voit hakea, kun olet suorittanut vähintään 120 opintopistettä lähihoitaja-opinnoissasi (tai vähintään 60 opintopistettä sairaanhoitaja-opinnoissasi)
  • Suunnittelet tai et, töitä löytyy myös lyhyellä varoitusajalla – pikahakemuksen jättämällä käsittelemme hakemuksesi nopeasti
  • Asiakkaat kilpailevat hyvistä tekijöistä myös kesän jälkeen – kasvata verkostoasi ja nappaa työ kesän jälkeen

Lue lisää:
Hoitotyö urana – miksi vuokratyöntekijäksi hoitoalalle?

Lähihoitajan kesätyö sopi kätilötyötä opiskelevalle Roosalle – “Hoivakodissa opin erilaisia hoitajan taitoja käytännössä”

Katso kaikki avoimet paikat

Lähihoitajan kesätyöt

Kesätyön palkka – paljonko kesätöistä maksetaan?

Millainen tili kesällä on mahdollista tehdä? MediPowerin HR-asiantuntijoiden mukaan kesällä on mahdollista ansaita yllättävän mukavat ansiot. Lue lisää eri toimialojen kesätyöpalkoista.

Keikkatyötä kesäksi terveydenhuoltoalalta - sopimuspalkalla

Olipa tähtäimessäsi sairaanhoitajan keikkatyö, lähihoitajan kesätyö tai keikkatyötä alalta ylipäänsä, tämä artikkeli on sinulle! MediPowerin Vilma kertoo, miksi meillä on supertyytyväisiä alan osaajia keikkailemassa.

Vinkkejä työnhakuun – onnistu omana itsenäsi 🎯

Unelmien työpaikka kiikarissa, ja nyt pitäisi vakuuttaa tuleva työnantaja? Näillä vinkeillä onnistut työnhaussa.