Medin Aleksandra, Miia ja Aki

Rekrytointipalvelut

Osaava rekrytointikumppani on avain oikean kokemustaustan omaavien osaajien löytämiseen ja oikea-aikaisiin henkilöstöratkaisuihin. MediPowerin rekrytointipalvelut säästävät aikaasi, ja takaavat rekrytointiprosessin onnistumisen vaivattomasti.

Torju osaajapula kokeneen rekrytointikumppanin avulla

Rekrytointi vaatii enemmän kuin työpaikkailmoituksen. Sosiaali- ja terveydenhuollon haastava työntekijätilanne vaatii panostuksia koko rekrytointiprosessiin.

Osaajien löytäminen, huomioiminen ja hyvän hakijakokemuksen luominen ovat meille arkipäivää. Saat kauttamme suunnitelmallisuutta, alan verkostot käyttöösi sekä tehokkaan rekrytointiprosessin, joka tuo eteesi juuri tehtäviin vaadituilla kriteereillä varustetut osaajat. Me haluamme, että onnistut työnantajana.

Hyvä rekrytointikumppani on myös asiakkaiden ja henkilöstön etu. Ajantasainen miehitys ja osaava henkilöstö näkyy niin palvelun tasossa kuin henkilöstön yleisessä viihtyvyydessä. 

 

Terveydenhoitoalan tehtävien täyttäminen vaatii erityisosaamista ja kokemusta myös rekrytointikumppanilta. Alan vaihtelevat tehtävänkuvat ja toimintaympäristöt ovat meille tuttuja.

MediPower omaa sekä rekrytoinnista että sosiaali- ja terveydenhuoltoalalta pitkän kokemuksen. Tutustumme aina asiakkaidemme työ- ja toimintakulttuuriin, ja kartoitamme vaaditun osaamisen sekä työkulttuuriin sopivan persoonan ominaisuudet. Menestymisen mahdollisuudet luodaan jo rekrytointivaiheessa.

Rekrytointipalvelumme joustavat tarpeidesi mukaan. Toimeksiantosi voi koskea yksittäisiä rekrytointeja tai uuden tiimin perustamista. Konsernimme tarjoaa myös ulkoistuspalveluita asiakkaillemme.

Miksi MediPowerin rekrytointipalvelut?

  1. Käytössämme on laadukkaat rekrytointityökalut, kanavat ja osaaminen, joten ulkoistaessasi rekrytoinnin meille, jää yrityksellesi aikaa keskittyä muuhun ydinosaamiseen.
  2. Rekrytoinnin ammattilaisena hoidamme rekrytointiprosessin huolellisesti, hakijakokemuksesta tinkimättä.
  3. Rekrytointikumppaninasi huolehdimme, että rekrytoinneista tulee ennakoidumpia, mitattavampia ja virherekrytointien riski vähenee.
  4. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 2008 lähtien, joten meidät tunnetaan terveydenhoitoalan työnhakijoiden keskuudessa. Työntekijöiden positiiviset kokemukset ovat johtaneet isoon osaajapankkiin ja hyviin työntekijäkontakteihin, joista asiakkaamme hyötyvät.
  5. Prosessimme saavat kiitosta mutkattomuudesta ja joustavuudesta, rekrytoimme tehokkaasti asiakkaan tarpeet ja aikataulu edellä.
  6. Yksilölliset rekrytointipalvelut tarkoittavat yksilöllisiä prosesseja asiakkaillemme. Ota prosessiin mukaan esimerkiksi soveltuvuusarviointimme, jotka antavat syvällisemmän kuvan hakijan sopivuudesta tehtävään.
  7. MediPower tunnetaan siitä, että vastaamme tarpeisiin. Yhdeksän kymmenestä asiakkaastamme suosittelisi palveluitamme tuttavilleen.
Kuvassa kaksi hoitoalan henkilöä keskustelevat.

Osaajapula kuriin kumppanin avulla? Me kerromme miten.

MediPower Toimialapäällikkö Aki Mäki-Arvela

Aki Mäki-Arvela

Toimialapäällikkö
Terveydenhuolto / Palvelut

aki.maki-arvela@medipower.fi
045 123 3713

MediPower HR-koordinaattori Vilma Heino

Vilma Heino

Asiakkuuspäällikkö
Terveydenhuolto / Palvelut

vilma.heino@medipower.fi
040 621 4660

MediPower Asiakkuuspäällikkö Mari Uusluoto

Mari Uusluoto

Asiakkuuspäällikkö
Terveydenhuolto / Palvelut

mari.uusluoto@medipower.fi
050 436 5452