Hoitotyö urana – miksi vuokratyöntekijäksi hoitoalalle?

Jos hoitotyö on sinun uravalintasi, niin tiedät jo, että taitojasi kaivataan ja avoimia työpaikkoja riittää. Elämäntilanteeseen sopivan työpaikan löytäminen saattaakin olla sitten työläämpää.

Vuokratyöntekijänä saat halutessasi kokeilla erilaisia työympäristöjä, kunnes löydät sen sopivimman matchin. Meidän, asiakkaan ja sinun etusi on se, että viihdyt työssäsi, joten teemme MediPowerilla kaikkemme, että löydät työpaikan hoitoalalta, jossa saat loistaa!

Vuokratyö hoitoalalla sopii vapautta ja vastuuta kaipaaville

Kun teet työtä henkilöstövuokrausyrityksen kautta, selustasi on turvattu, olitpa kokenut hoitoalan työntekijä tai vasta alalle valmistunut. Molemmille riittää kysyntää, joten sekä kokenut että vastavalmistunut saa vuokratyöstä mitä parhaimmat hyödyt itselleen.

Vuokratyö sopii sinulle, mikäli:

 • nykyinen hoitotyöpaikka ei tunnu oikealta 🤷‍♀️
 • tarvitset apua työnhakuun 📝
 • olet vastavalmistunut ja haluat kokemusta 🧑‍⚕️
 • haluat parempipalkkaisen työn hoitoalalta 💰
 • haluat enemmän arvostusta työpanoksestasi 🫶
 • et vielä tiedä, mihin haluaisit erikoistua 🤔
 • pidät vaihtelusta 🤩
 • haluat vapauden valita ja joustavan työn ☑️

Ei enää epämukavia työyhteisöjä tai -tehtäviä

Kaikissa töissä on sekä mukavia tehtäviä että niitä, joita ei niin mielellään tekisi. Töissä on kuitenkin huomattavasti viihtyisämpää, kun tunnet, että fiilis pysyy plussan puolella niin työtehtävien kuin työyhteisönkin suhteen. Me MediPowerilla lupaamme etsiä sinulle juuri sellaisen työn. 

On tärkeää, että fiilis pysyy plussan puolella niin työtehtävien kuin työyhteisönkin suhteen. 🫶

Kokenut sairaanhoitaja tai lähihoitaja saa valita paikkansa

Hoitoalan kokemus on niin arvokasta valuuttaa, että kokeneena osaajana saat mitä luultavimmin itse valita mieleisesi työpaikan isosta valikoimasta.

Kun olet nähnyt ja kokenut erilaisia toimipisteitä, työkulttuureita sekä asiakkaita, osaat jo paremmin määrittää, minkälaisissa tehtävissä sekä ympäristöissä viihdyt parhaiten. Se auttaa sinua ja meitä kartoittamaan juuri sinulle sopivimmat tehtävät.

Sopimuspalkka pitää huolen, että saat kokemustaustaasi vastaavat ansiot ja vuokratyön luonne taas varmistaa sen, että valitset itse elämäntilanteeseesi sopivimmat vuorosi, juuri niistä toimipisteistä mistä haluat.

Vastavalmistuneena parhaisiin hoitotyöpaikkoihin 

Yksi vuokratyöntekijänä työskentelemisen parhaista eduista on se, että saat hankittua kokemusta erilaisista asiakkaista ja työympäristöistä. Tämä on erityisen hyödyllistä vastavalmistuneille sairaanhoitajille tai lähihoitajille, jotka vasta ottavat ensiaskeleitaan hoitotyössä. 

Työskentelemällä henkilöstövuokrausyrityksen kautta saat hetkessä jalkasi oven väliin:

 • hoitoalalle, eri sairaaloissa, palvelutaloissa, asumisyksiköissä sekä terveydenhuollon laitoksissa, ja opit nopeasti paljon käytännön hoitotyön tekemisestä sekä ennen kaikkea erilaisista työyhteisöistä.

MediPower auttaa sinua tarvittaessa myös itse työnhakuprosessissa:

 • Pitkään sote-alalla työskennelleenä omaamme hyvät yhteydet eri työnantajiin, ja autamme sinua löytämään sen parhaan työn, toiveesi, taitosi sekä kokemuksesi huomioiden. Meiltä saat tarvittaessa kaiken tarvittavan tietouden ja tsemppauksen hakemusprosessia sekä haastatteluita varten.
  Yksi vuokratyöntekijän eduista on se, että saat hankittua kokemusta erilaisista työympäristöistä – ja hyödynnät hyvät yhteytemme eri työnantajiin, joiden kautta voisi löytyä juuri sinulle sopiva paikka.

  Hoitotyötä sopimuspalkalla

  Asiakkaamme maksavat mielellään enemmän hyvästä henkilökunnasta, olitpa sairaanhoitaja, hoiva-avustaja tai lähihoitaja. MediPowerilla teet siis yleensä töitä sopimuspalkalla. 

  Ymmärrämme työsi arvon ja haluamme, että siitä myös palkitaan. Sen lisäksi, että tiimissämme on aina joku kuulolla, kun tarvitset olkapäätä, kannustusta tai lisätietoja työsuhdettasi koskien, meillä on säännöllisesti myös erilaisia bonuksia ja kannustimia työntekijöillemme tarjolla. 

  Alkoiko hoitotyö MediPowerin riveissä kiinnostaa? 👩‍⚕️ Katso avoimet työpaikat, ja laita meille hakemus. Voit myös kertoa avoimella hakemuksella, millaista työtä etsit, niin katsotaan kuinka voimme auttaa sinua urallasi.