Lähihoitaja vakituiseen työsuhteeseen, Kouvola

Kokoaikainen

Kouvola

Haku päättyy 11.6.2023

Etsitkö miellyttävää ja viihtyisää työyhteisöä, jossa saisit keskittyä rauhassa ja ajan kanssa asiakastyöhön ja tehdä töitä asiakaslähtöisesti? Etsimme lähihoitajaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen syksyllä 2021 avattuun ympärivuorokautiseen monialaisen palveluasumisen yksikköön. Työn aloitus olisi sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Työn ja kohteen kuvaus: 

Kohde on Paloharjussa rauhallisella pientaloalueella sijaitseva ympärivuorokautinen monialaisen palveluasumisen yksikkö, joka on tarkoitettu erityishuomiota tarvitseville asiakkaille, joilla on merkittäviä toiminnan ja liikkumisen rajoitteita sekä niiden lisäksi sosiaalisia, mielenterveydellisiä tai kognitiivisia haasteita. Nämä haasteet voivat liittyä esimerkiksi aistisäätelyyn, impulssiherkkyyteen ja sosiaaliseen vuorovaikutukseen, mukaan lukien päihde- ja mielenterveydelliset ongelmat.

Työ on joko 2- tai 3-vuorotyötä koko viikon akselilla. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työtehtäviin kuuluu mm. perushoito, avustaminen, tärkeän sosiaalisen kontaktin tarjoaminen sekä lääkehoito. Kohde on hyvin viihtyisä ja tilat uudet, 2021 syksyllä käyttöönotetut. Kohteessa tuetaan asiakkaita omannäköiseen ja itsenäiseen elämään. Palvelun keskiössä on yhteisötoiminta, jonka tavoitteena voi olla esimerkiksi sosiaalisten taitojen harjoittelu, elämäntaitojen vahvistaminen, voimavarojen ja vahvuuksien löytäminen sekä tavoitteiden saavuttaminen. Yhteisötoimintaa toteutetaan esimerkiksi viikoittaisissa asiakkaiden ja henkilökunnan kokouksissa, joissa osallistujat saavat tuoda esiin näkemyksiään. Saat siis hyvin käyttää hyödyksi myös omaa luovuuttasi ja kekseliäisyyttäsi. 

Toivomme: 

Sinun tulisi olla valmistunut, Valviran nimikesuojattu lähihoitaja. Lääkeluvat katsotaan eduksi, mutta ne voi suorittaa myös kohteessa työn aloituksen yhteydessä. Toivomme, että olisit rauhallinen ja empaattinen alasi ammattilainen, joka motivoituu yhteisöllisestä työympäristöstä ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme: 

Kohde tarjoaa sitouttavan, lämpimän työyhteisön, jossa hoitotyötä toteutetaan sydämellä. Hyvän hoitajamitoituksen ja tiiviin työporukan ansiosta saat aina apua ja tukea vaikeissa tilanteissa. Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen G20-palkkaus + 150 e tehtäväkohtainen lisä. Työllistyminen on suoraan asiakkaan kirjoille, joka tarjoaa vakituiselle henkilökunnalle alennuksia eri yhteistyökumppaneilta sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun lisäksi koulutusmahdollisuuksia ja erikoislääkäritasoisen työterveyshuollon.

Hakeminen: 

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään! Käymme hakemuksia läpi jo haun aikana arkipäivisin ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit jättää hakemuksesi myös helpon pikahaun kautta – haastattelut pidetään näppärästi ja joustavasti etänä. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta! 

Lisätietoja:

HR-konsultti Aleksandra Jounila

aleksandra.jounila@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus