Lähihoitajan vakityö kotihoidossa, Hyvinkää

Kokoaikainen

Hyvinkää

Haku päättyy 5.5.2024

Lähihoitaja! Oletko etsimässä työmahdollisuuksia Hyvinkään alueelta? Etsimme nyt lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kotihoidon tehtäviin Hyvinkäälle. Jos tämä herättää kiinnostuksesi, tutustu alla olevaan ilmoitukseemme!

Työnkuvaus:

Asiakaskohteet sijaitsevat Hyvinkään alueella, ja kotihoidossa työskennellessäsi vastaat asiakkaan kokonaisvaltaisesta hoidosta ja huolenpidosta. Tavoitteenamme on tukea asiakkaiden toimintakykyä sekä elämänhallintaa tarjoamalla monipuolista ja ihmisläheistä hoitoa ja hoivaa. Työhösi kuuluu aamu- ja iltatoimien suorittamista, arjessa avustamista, hygienian hoitoa sekä lääkehuoltoa. Liikut asiakkaiden luokse autolla. Kotihoidossa kohtaat päivittäin erilaisia asiakkaita, ja työsi yhdistää itsenäisen työskentelyn asiakkaan kotona sekä tiimityön yksikössä.

Työ on 2-vuorotyötä koko viikon akselilla ja tarjolla on täydet tunnit! Työvuorot asettuvat klo 7.00-22.00 välille ja työt alkaisivat mahdollisimman pian. 

Odotamme:

Etsimme valmistunutta, Valviran nimikelaillistamaa lähihoitajaa, jolla on oma-aloitteinen ja vuorovaikutustaitoinen asenne työhön. Sinulta tulisi löytyä voimassa oleva B-ajokortti sekä LOVe LOP laskut + tentti ja PKV lääkeluvat. 

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole pakollinen, mutta sinun tulee olla valmis tekemään itsenäisesti päätöksiä ja toteuttamaan asiakaslähtöistä hoivatyötä vaihtuvissa olosuhteissa. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. 

Lakimuutoksen myötä ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote. Tätä edellytetään tehtävään valitulta.

Tarjoamme:

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakaskohteemme kirjoille ja näin ollen saat käyttöösi heidän työsuhde-edut kuten laajan työterveyshuollon sekä alennusta vapaa-ajan aktiviteeteista esimerkiksi liikuntapaikoista. Saat työkohteessa auton käyttöön sekä alussa on kattava perehdytys. 

Palkkaus tehtävässä on yks. sos. tes G20C-palkkaluokan mukainen (2268 – 2453 e/kk).

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot sähköpostilla:

HR-koordinaattori Laura Tajas

laura.tajas@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 97836423

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus