Lähihoitajan vakityö kotihoidossa, Seinäjoki

Kokoaikainen

Seinäjoki

Haku päättyy 25.2.2024

Haluaisitko tuoda uutta energiaa ensi vuoteen uuden työpaikan muodossa? Tässä saattaa olla ratkaisu juuri sinulle! Etsimme nyt lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kotihoidon tehtäviin Seinäjoella.

Työnkuvaus:

Asiakaskohteet sijaitsevat Seinäjoen alueella, ja kotihoidossa työskennellessäsi vastaat asiakkaan kokonaisvaltaisesta hoidosta ja huolenpidosta. Tavoitteenamme on tukea asiakkaiden toimintakykyä sekä elämänhallintaa tarjoamalla monipuolista ja ihmisläheistä hoitoa ja hoivaa. Työhösi kuuluu aamu- ja iltatoimien suorittamista, arjessa avustamista, hygienian hoitoa sekä lääkehuoltoa. Liikut asiakkaiden luokse autolla. Kotihoidossa kohtaat päivittäin erilaisia asiakkaita, ja työsi yhdistää itsenäisen työskentelyn asiakkaan kotona sekä tiimityön yksikössä.

Työ on 2-vuorotyötä koko viikon akselilla ja tarjolla on täydet tunnit! Voit myös halutessasi työskennellä osa-aikaisena. Työvuorot asettuvat klo 7.00-22.00 välille. 

Odotamme:

Etsimme valmistunutta, Valviran nimikelaillistamaa lähihoitajaa, jolla on oma-aloitteinen ja vuorovaikutustaitoinen asenne työhön. Voit olla myös loppuvaiheen opiskelija (120 osp). Tässä tehtävässä voimassa oleva B-ajokortti on pakollinen. Lääkeluvat ovat toivottavat (LOVe LOP, PKV, Kipu1, GER 1 ja GER 2), mutta voit suorittaa ne työkohteessa työsuhteen alussa. 

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole pakollinen, mutta sinun tulee olla valmis tekemään itsenäisesti päätöksiä ja toteuttamaan asiakaslähtöistä hoivatyötä vaihtuvissa olosuhteissa. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. 

Lakimuutoksen myötä ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote. Tätä edellytetään tehtävään valitulta.

Tarjoamme:

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakaskohteemme kirjoille ja näin ollen saat käyttöösi heidän työsuhde-edunsa kuten laajan työterveyshuollon sekä alennusta vapaa-ajan aktiviteeteista esimerkiksi liikuntapaikoista. Saat työkohteessa auton käyttöön sekä alussa on kattava perehdytys. 

Palkkaus tehtävässä on yks. sos. tes G20C-palkkaluokan mukainen.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot sähköpostilla:

HR-koordinaattori Laura Tajas

laura.tajas@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 89609791

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus