Lähihoitaja vakituiseen työhön, Järvenpää

Kokoaikainen

Järvenpää

Haku päättyy 10.12.2023

Oletko parhaimmillasi toiminnallisen hoivatyön parissa, jossa pääset kohtaamaan ikäihmisiä? Haemme nyt lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Järvenpäässä sijaitsevaan hoivayksikköön Ristinummelle. Työssä pääset toteuttamaan toiminnallista hoivatyötä ja kohtaamaan ikäihmisiä. Yksikössä korostetaan tasapainoista työarkia ja yhteistyötä. Tämä pienehkö ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö tarjoaa ergonomiset työtilat, jotka on suunniteltu tukemaan hoitotyötä ja vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin.

Jos olet kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä ja haluat olla osa lämpimää yhteisöä, jatka lukemista!

Kohteen ja työn kuvaus:

Hoivakoti on suunniteltu tehostetun ympärivuorokautisen hoivan tarpeessa oleville ikäihmisille. Työ pitää sisällään perushoitoa, lisäksi pääset tekemään yhteistyötä sairaanhoitajien, lääkärin sekä omaisten kanssa. Lähihoitajan roolissa työhösi kuuluu myös lääkehoito. Hoivakodissa jokaista asukasta kohdellaan yksilönä ja jokaista kannustetaan omatoimiseen elämiseen. Tämän takia kohteessa arki ei toteudu tiukkoja aikatauluja noudattaen, vaan luovuus on sallittua. Kohteessa on 15 asukaspaikkaa.

Hoivakodin tilat ovat valoisat ja tilavat, ja sisällä on mahdollista liikkua apuvälineillä tai ilman. Kaunis sisäpiha, sekä hyvät ulkoilumaastot mahdollistavat ulkoilun kauniilla ilmalla. Tässä kohteessa lähihoitajat saavat tukea sairaanhoitajilta. Tarjolla on täydet työtunnit ja kyseessä on 2-vuorotyö. Aloituksesta voidaan sopia joustavasti, mutta toivomme, että voisit aloittaa joulukuun 2023 aikana. 

Toivomme:

Etsimme valmistunutta, Valviran nimikelaillistamaa lähihoitajaa, jolla on oma-aloitteinen ja vuorovaikutustaitoinen asenne työhön. Voit olla myös loppuvaiheen opiskelija. Lääkeluvat eivät ole pakolliset, mutta vakituisen työntekijän olisi sitouduttava suorittamaan ne työkohteessa työsuhteen alussa. Kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on innostus tehtävää kohtaan! Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Tässä työkohteissa panostetaan uuden työntekijän perehdytykseen. Saat kattavan perehdytyksen sekä ammattitaitoisten kollegoiden tuen ja avun aina tarvittaessa. Työllistyt aluksi n. 6kk määräaikaisuuteen MediPowerin kautta, jonka jälkeen siirryt asiakkaan omille kirjoille. 

Palkkaus tehtävästä on valmistuneelle lähihoitajalle yksityisen sosiaalipalvelualan tes mukainen G21. Meillä MediPowerilla sinut ottaa vastaan innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat kiinni viikon jokaisena päivänä. Maksamme palkan aina 2 viikon välein, joten sinun ei tarvitse pitkään odotella palkkakuittiasi. 

Hakuprosessi:

Jos tämä työmahdollisuus herätti kiinnostuksesi, älä epäröi – jätä hakemuksesi jo tänään! Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit käyttää myös helppoa pikahakua, jolloin pääset nopeasti eteenpäin prosessissa. Haastattelut järjestetään kätevästi ja joustavasti etänä.

Odotamme innolla juuri sinun hakemustasi ja toivomme, että kuulemme pian sinusta!

Lisätiedot sähköpostilla:

HR-konsultti, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi 

Ilmoitusnumero: 82124957

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus