Lähihoitajan vakityö, Vantaa

Kokoaikainen

Vantaa

Haku päättyy 2.6.2024

Oletko empaattinen ja ihmisläheinen lähihoitaja, joka nauttii merkityksellisestä työstä? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme valmistunutta lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle hyvien kulkuyhteyksien äärelle. 

Työnkuvaus:

Asiakaskohteemme tarjoaa turvallisen kodin aikuisille kehitysvammaisille, vammautuneilla ja autisminkirjon henkilöille. Palvelukodissa on 22 asukaspaikkaa jaettuna 3 ryhmäkotiin sekä 5 tilapäishoidonpaikkaan. Jokaisen asukkaan huoneessa on omat hygieniatilat ja minikeittiö. Asukkaiden yhteisessä käytössä on saunatilat sekä oleskelu- ja toimintatilat yhteistä harrastamista varten. Kohteen tilat ovat uudet, sillä yksikkö on valmistunut vuonna 2023.

Työtehtäviisi kuuluu perushoitoa, lääkehoitoa sekä asukkaiden arjen sujuvuuden turvaamista. Työ on 3-vuorotyötä ja tarjolla on täydet tunnit toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella. Toivomme, että voisit aloittaa mahdollisimman pian.

Toivomme: 

Odotamme, että olet valmistunut lähihoitaja ja sinulla on Valviran nimikesuojaus. Lääkeluvat ovat plussaa, mutta älä huoli, voit suorittaa ne myös työn aloituksen yhteydessä.

Etsimme rauhallista ja empaattista ammattilaista, joka nauttii yhteisöllisestä työympäristöstä ja osaa luoda aidosti välittävän ilmapiirin. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä, sillä kohde haluaa tarjota asiakkaillemme lämpimän ja huolehtivan kohtaamisen.

Lakimuutoksen myötä ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote. Tätä edellytetään tehtävään valitulta.

Tarjoamme: 

Kohde tarjoaa sinulle innostavan ja lämpimän työyhteisön, jossa työtä tehdään sydämellä. Kohde tarjoaa sinulle työn aloituksen yhteydessä hyvän perehdytyksen tehtävään.

Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen G21-palkkaus (2394,48-2703,48e). Työllistyt suoraan asiakkaan kirjoille, joten saat käyttöösi vakituisen henkilökunnan etuudet. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Jenna Kärki

jenna.karki@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 100001202

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus