Yksikönjohtaja lastensuojeluun, Turku

Kokoaikainen

Turku

Haku päättyy 12.5.2024

Sosiaali- ja terveysalan ammattilainen! Etsimme nyt yksikönjohtajaa lastensuojelun pitkäaikaisen sijaishuollon asuinyksikköön Turkuun vakituiseen työsuhteeseen. Työn aloitus on sopimuksen mukaan. 

Työnkuvaus:

Kohteessa asuu seitsemän 11-17 -vuotiasta lasta. Lapsilla voi olla tunne-elämään ja käyttäytymiseen liittyviä haasteita sekä koulunkäyntiin liittyviä vaikeuksia. Hoito- ja kasvatustyön viitekehyksenä on kiintymyssuhdeteoriaan ja PACE asenteeseen perustuva vuorovaikutustyöskentely. Lastensuojelun sijaishuollon tavoitteena on tukea lapsen turvallisen arjen toteutumista, sekä tukea lapsia tavoitteellisesti kohti itsenäistä elämää.

Tässä tehtävässä toimit yksikön johtajana ja vastaat asuinyksikön toiminnasta. Työtehtäviisi kuuluu mm. vastuu hoito- ja kasvatustyöstä, asiakkuuksista, henkilöstöstä ja taloudesta sekä suunnittelet ja olet osana toteuttamassa osaamisen ja toiminnan toteutumisen. Myös olet osana yksikön hoito- ja kasvatustyöryhmää ja osallistut palveluiden arviointi- ja kehittämistyöhön. Toimit ohjaajien esihenkilönä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan 6kk koeaikaa.

Toivomme:

Tehtävässä menestyminen edellyttää sosiaali- tai terveydenhuoltoalan ammattikorkeakoulututkintoa (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja) sekä Valviran laillistusta. Myös aiempaa työkokemusta tulisi olla lastensuojelun sijaishuollosta, kuten sijais- tai avohuollosta, sekä esihenkilötyöstä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä ja johdonmukaista työotetta. Rooliin valittu henkilö toimii yksikön vastuuhenkilönä.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 505/2002. 

Tarjoamme:

Tässä tehtävässä työllistyisit suoraan asiakaskohteemme kirjoille ja näin ollen saat käyttöösi heidän monipuoliset työsuhde-edut. Saat mm. kattavan työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, kulttuuri- ja liikuntaedun ja palkallisen kesäloman. Lisäksi asiakkaallamme on TAMKin kanssa yhteistyö, jonka kautta on mahdollista suorittaa laajoja ja laadukkaita koulutuksia. Sinut perehdytetään tehtävään huolellisesti ja pääset mahdollisuuksien mukaan toiseen yksikköön perehdytysjaksolle. Tukenasi toimii alueen toiminnanjohtaja ja muiden yksiköiden johtajat.

Palkkaus on 3170,16-3804,19e riippuen esihenkilö- ja lastensuojelun kokemuksesta. Kuukausipalkan lisäksi sinulle maksetaan kiertävän esihenkilöpäivystykseen liittyvä korvaus sekä mahdollisia haittalisiä. Kohteessa on käytössä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian! 

Lisätiedot:

HR-konsultti Miia Kulmala
p. 044 740 0024
miia.kulmala@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 100585622

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus