Ohjaaja (AMK) lastensuojeluun, Nokia

Kokoaikainen

Nokia

Haku päättyy 2.6.2024

Sosiaali- & terveysalan ammattilainen! Mikäli lasten ja nuorten parissa työskentely on lähellä sydäntäsi, olet ehkä etsimämme henkilö.

Haemme nyt ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen lastensuojelun sijaishuollon yksikköön Nokialle. Voit olla esim. sosionomi, yhteisöpedagogi, fysioterapeutti, sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja. Työn aloitus on sopimuksen mukaan.

Työnkuvaus:

Yksikkö, johon haemme työntekijää tarjoaa sijaishuollon erityistasoista palvelua seitsemälle lapselle. Samassa toimintaympäristössä on neljä sijaishuollon yksikköä, joista jokaisessa on tilaa seitsemälle lapselle. Lastensuojelun sijaishuollon tavoitteena on tukea lapsen turvallisen arjen toteutumista, sekä tukea lapsia tavoitteellisesti kohti itsenäistä elämää. Asuinyksiköt ovat erityistason lastensuojelun sijaishuollon asuinyksiköitä ja ne ovat tarkoitettu sijaishuollon tarpeessa oleville kehitysviiveisille, autisminkirjon lapsille ja nuorille, jotka tarvitsevat kasvuunsa ja koulunkäyntiinsä erityistukea ja -osaamista. Yksikkö on muutama vuosi sitten auennut ja toimitilat ovat raikkaat sekä kohde sijaitsee kauniilla alueella lähellä luontoa. 

Tässä tehtävässä toimit luotettavana omaohjaajana sekä olet kasvatusvastuullinen aikuinen. Työtehtäviisi kuuluu myös yhteistyö nuoren verkoston kanssa ja aktiivinen osallistuminen kehittämistyöhön sekä oman tiimisi hoitotyön laadun arviointiin ja raportointiin. Lisäksi pääset tuomaan oman osaamisesi koko työryhmän käyttöön. 

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työ on kolmivuorotyötä.

Edellytämme:

Edellytämme sosiaali- ja terveysalan tai kasvatusalan korkeakoulututkintoa (esim. sosionomi, sairaanhoitaja, yhteisöpedagogi tai fysioterapeutti). Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työ on kolmivuorotyötä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä reipasta ja itsenäistä työotetta. Aiempi kokemus sijaishuollon ja lastensuojelun kentältä ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on aito kiinnostus alaa ja uuden oppimista kohtaan. Työssä tarvitaan myös B-ajokorttia ja hygieniapassia.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 505/2002. 

Tarjoamme:

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakaskohteemme kirjoille ja näin ollen saat käyttöösi heidän monipuoliset työsuhde-edut. Saat mm. kattavan työterveyshuollon, laajan terveysvakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuriedun käyttöösi. Lisäksi asiakkaallamme on TAMKin kanssa yhteistyö, jonka kautta on mahdollista suorittaa laajoja ja laadukkaita koulutuksia. Asiakaskohteemme panostaakin erityisen paljon kehittämiseen ja digitaalisuuteen sekä arjen hyvään meininkiin. Asiakaskohteeseemme pääsee liikkumaan helposti julkisilla kulkuvälineillä.

Palkkaus tehtävässä on yks. sos. tes palkkaluokan G23 (2557,85e – 2843,37e) mukainen. Lisäksi tämän päälle on mahdollista saada tehtäväkohtainen/henkilökohtainen lisä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme etähaastattelujen kanssa jo hakuaikana. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian! 

Rekrytointia hoitaa MediPower.

Lisätiedot sähköpostilla:

HR-koordinaattori Jenna Kärki

jenna.karki@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 100070557

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus