Sosionomi lastensuojeluun Mynämäelle

Kokoaikainen

Mynämäki

Haku päättyy 28.4.2024

Sosionomi! Mikäli lasten ja nuorten parissa työskentely on lähellä sydäntäsi, olet ehkä etsimämme henkilö:

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen sosionomia Mynämäellä sijaitsevaan lasten erityistason asuinyksikköön. Työ on 3-vuorotyötä, jossa turvataan lastenkodissa asuvien lasten ja nuorten sujuva arki. Aloitus mahdollisimman pian.

Työnkuvaus:

Lastensuojelun sijaishuollon tavoitteena on tukea lapsen turvallisen arjen toteutumista, sekä tukea lapsia ja nuoria tavoitteellisesti kohti itsenäistä elämää. Lastenkodissa asuu 13-17 -vuotiaita lapsia ja nuoria. Työ on ohjauspainotteista, sujuvan ja rauhallisen arjen turvaamista, sekä yhdessäoloa lasten kanssa. Lasten osallisuus sekä yhteisissä, että omissa asioissa, on keskeinen toimintamalli yksikössä. Yksikössä työskennellään ratkaisukeskeisesti kohti lapsen kehitystä sekä kasvua tukevaa tasapainoista arkea. Ohjaajana työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin lasten, kuin myös heidän läheistensä sekä muiden mahdollisten sidosryhmien kanssa, joten toivomme että viihdyt vuorovaikutteisessa roolissa. Osallistut myös aktiivisesti tiimisi hoitotyön laadun raportointiin, arviointiin ja kehittämistyöhön.

Työ on ohjauspainotteista, jossa huolehditaan mm. lasten ruokahuollosta, koulutehtävien teosta, viriketoiminnan suunnittelusta sekä toteuttamisesta, sosiaalisesta kanssakäymisestä lasten kanssa, voinnin seurannasta, sekä mahdollisesta yhteydenpidosta lapsen perheen kanssa. Nuoria kannustetaan ja opastetaan omatoimisuuteen ja suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä kuntouttavaa ohjelmaa. 

Tarjoamme:

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakaskohteemme kirjoille ja näin ollen saat käyttöösi heidän monipuoliset työsuhde-edut. Saat mm. kattavan työterveyshuollon, laajan terveysvakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuriedun käyttöösi. Lisäksi asiakkaallamme on TAMKin kanssa yhteistyö, jonka kautta on mahdollista suorittaa laajoja ja laadukkaita koulutuksia. Asiakaskohteemme panostaakin erityisen paljon kehittämiseen sekä arjen hyvään meininkiin. Myös toiveesi työvuorojen suunnittelussa otetaan huomioon.

Palkkaus tehtävässä on yks. sos. tes palkkaluokka G23 (2557,85e-2843,37e). Lisäksi tämän päälle on mahdollista saada tehtäväkohtainen/henkilökohtainen lisä.

Toivomme:

Tehtävässä menestyminen edellyttää sosionomin AMK-tutkintoa ja aiempaa kokemusta lastensuojelusta tai vastaavista tehtävistä. Työssä vaaditaan B-ajokorttia. Ohjaajan roolissa hyvät vuorovaikutustaidot ja kuntoutuksellinen työote ovat keskiössä, sillä tavoitteena on ratkaisukeskeisesti ja vuorovaikutteisesti tukea lapsia ja nuoria heidän arjessaan. 

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian! 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Jenna Kärki

jenna.karki@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 96041730

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus