Lähihoitajan keikkatöitä, Turku

Osa-aikainen

Turku

Haku päättyy 28.4.2024

Oletko iloinen ja ahkera lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija etsimässä työtä jolla on merkitys? Haluaisitko myös saada tästä tärkeästä työstä hyvän korvauksen? Haemme nyt MediPowerin Turun seurun porukkaan uusia lähihoitajia ja loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijoita keikkatöihin.

MediPowerilla uudet keikkalaiset ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorostaan aina 40e bonuksen!

Työnkuvaus:

Keikkakohteemme ovat pääasiassa yksityisiä ikäihmisille tai vammaisille asukkaille suunnattuja palvelutaloja ja asumispalvelukeskuksia. Kohteet sijaitsevat Turussa ja lähialueilla. Pääsetkin itse valitsemaan sinulle mieluisat paikat, joissa työskennellä. 

Työtehtäviin kuuluvat yleiset lähihoitajan perushoidolliset tehtävät kuten perushoiva, viriketoiminta ja asukkaiden avustaminen kohteesta riippuen. Tarjolla on monipuolisesti aamu- ja iltavuoroja, mutta myös välivuoroja sekä yövuoroja. Sinulla on täysi päätösvalta siitä, mitkä vuorot otat vastaan! Työvuorojen valinta onnistuu helposti mobiilisovelluksen avulla, ja sinulla on täysi vapaus valita ne vuorot, jotka haluat ottaa vastaan.

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palveluyksiköiden laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä superhoitajia! Toivomme, että olet motivoitunut, oma-aloitteinen ja reipas hoitoalan ammattilainen, jonka sydän sykkii toisten auttamiselle!

Sinun tulisi olla valmistunut Valviran nimikelaillistama lähihoitaja, opiskeluiden loppusuoralla oleva lähihoitajaopiskelija (vähintään 120 osp) tai sairaanhoitaja-opiskelija (suoritettuna vähintään 60 osp). Mikäli lääkeluvat löytyvät on se plussaa, mutta ei ehdoton edellytys. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. 

Tarjoamme:

Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Työntekijänämme sinulla on käytössä helppo mobiilisovellus, jonka kautta voit vaivattomasti varata itsellesi vuoroja vaikka omalta kotisohvalta! Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

  • Palkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan ja asettuu 14–17 e/h haarukalle, riippuen kertyneestä kokemuksesta
  • Lisäksi päälle tulee 9 prosentin lomakorvaus ja TES:n mukaiset vuorokohtaiset lisät
  • Osaan asiakaskohteisiin on sovittu korkeampia palkkauksia, esimerkiksi 17–18 e/h
  • Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Ottamalla meihin yhteyden pääset aloittamaan joustavat keikkatyöt kauttamme hyvinkin pikaisesti!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit keikkailusta, niin laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa viestiä tai sähköpostia itsestäsi kertoen. Käsittelemme hakemuksia aina arkipäivisin. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. 

Lisätietoja sähköpostilla:

HR-koordinaattori Laura Tajas

laura.tajas@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 91791480

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus