Lähihoitajan vakituinen työ Nummelassa

Kokoaikainen

Vihti

Haku päättyy 30.6.2024

Haemme nyt Vihdin Nummelan sydämeen palvelutalotyöskentelystä kiinnostunutta lähihoitajaa! Tarjolla on kokoaikainen ja vakituinen työ ikäihmisten parissa. Työn aloitus on saatavuutesi mukaan, mutta toivomme, että voisit aloittaa kesän aikana. 

Työn ja kohteen kuvaus:

Asiakaskohteemme on Nummelan keskustassa toimiva säätiö, jolle kuuluu muutama noin 30-paikkainen palvelutalo samassa osoitteessa. Palvelutaloissa asuu ikäihmisiä sekä vammaisia henkilöitä, joiden kodikasta ja omannäköistä arkea säätiön sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset tukevat päivittäisessä työssään. Lähihoitajan työ on kohteessa lähtökohtaisesti 3-vuorotyötä arkisin sekä viikonloppuisin, mutta halutessasi voit esittää oman toiveesi työvuorojen suhteen. Tarvetta on kokoaikaiselle hoitajalle.

Lähihoitaja työskentelee yhdessä muun hoitotiimin kanssa ja päivittäiseen työhön kuuluu mm. lääkehoitoa, perushoidollisia tehtäviä kuten hygieniahuollossa avustamista, hoidon tarpeen arviointia, viriketoiminnan suunnittelua ja toteutusta, kirjauksia sekä omaisyhteistyötä. Työssä voi hyödyntää omaa tarkempaa osaamistaan ja tarkemmista työnkuvista voidaan sopia henkilökohtaisesti työllistymisen yhteydessä. Huom! Työkohde on savuton. 

Toivomme:

Sinun tulisi olla valmistunut lähihoitaja, jolla on Valviran nimikesuojaus sekä voimassa olevat lääkeluvat (LOVe LOP ja PKV). Aiempi työskentely palvelutaloympäristössä on tässä tehtävässä hyödyksi, mutta ei kuitenkaan pakollista. Työkohde tarjoaa hyvän perehdytyksen ja mahtavan työyhteisön tuen. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. 

Lakimuutoksen myötä ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote. Tätä edellytetään tehtävään valitulta.

Tarjoamme:

Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen. Työllistyt suoraan asiakasyritykseen ja palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen G20C (2268e- 2453e/kk + vuorolisät). 

Hakuprosessi:

Täytä hakemus sivuillamme, jossa kerrot itsestäsi ja toiveistasi. Käsittelemme hakemuksia pääasiallisesti joka arkipäivä ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä! Haastattelut järjestämme helposti ja joustavasti etänä. 

Lisätiedot sähköpostilla: 

HR-konsultti, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi 

Ilmoitusnumero: 104530227

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus