Lähihoitajan vakituinen työ, Kauhajoki

Kokoaikainen

Kauhajoki

Haku päättyy 21.7.2024

Lähihoitaja, etsitkö uutta vakituista työtä?

Meillä saattaa olla juuri sinulle sopiva työpaikka! Etsimme nyt innostunutta lähihoitajaa vakituiseen työhön, ja otamme mielellämme huomioon myös loppuvaiheen opiskelijat.

Hyödynnä mahdollisuutesi kerätä arvokasta kokemusta ja päästä osaksi ammattitaitoista tiimiä. Lähetä hakemuksesi pian ja varmista paikkasi!

Työnkuvaus:

Etsimme innostunutta lähihoitajaa Kauhajoella sijaitsevaan palveluasumisen kohteeseen, jossa tarjotaan ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Palveluasuminen koostuu neljästä erillisestä kodista. Yksikössä on myös lyhytaikaista asumista ja omatoimista asumista vuokra-asunnoissa sekä kotihoitopalveluja Kauhajoen keskustan alueella.

    • Monipuoliset työtehtävät: Perushoivan lisäksi pääset muun muassa osallistumaan lääkehoitoon ja viriketoiminnan järjestämiseen.
    • Yhteisöllisyys: Yksikössä panostetaan asukkaiden hyvinvointiin, turvallisuuteen ja elämänlaatuun. Kohde järjestää muun muassa tapahtumia ja ohjattua viriketoimintaa, joihin asukkaat voivat osallistua omien voimavarojensa mukaan.
    • Merkityksellinen työ: Olet mukana luomassa turvallista ja aktiivista arkea ikäihmisille.

Kyseessä on vakituinen työsuhde. Työ on 3-vuorotyötä ja tarjolla on täydet tunnit. Voit myös esittää toiveesi työaikojen suhteen hakemusta jättäessä. Saat itse toivoa asettuvatko työt palvelukodin vai kotihoidon puolelle. 

Edellytämme: 

Olemme etsimässä motivoitunutta ja energistä lähihoitajaa, ja toivomme, että olet Valviran nimikesuojattu lähihoitaja tai loppuvaiheen opiskelija (120 osp). Voimassa olevat lääkeluvat ja hygieniapassi ovat toivottavat. Aiempi kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä on eduksi, mutta tärkeintä on aito kiinnostus ja sydämellinen asenne ikäihmisten hyvinvoinnin edistämiseen.

Huomioithan, että tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote lain 505/2002 mukaisesti, joka koskee ikäihmisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä.

 

Tarjoamme: 

Tehtävä antaa mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä asiakaslähtöisessä ja toisia kunnioittavassa työympäristössä ammattitaitoisen tiimin kanssa! Työn aloituksen yhteydessä sinut perehdytetään huolellisesti työhön. Työllistyt suoraan asiakaskohteen kirjoille ja saat käyttöösi heidän työsuhde-etunsa sekä työterveyden. Työkohde tarjoaa muun muassa Smartum edun, polkupyöräedun, edullisen henkilökuntalounaan sekä heillä on käytössä hälytyskorvaus ja tuplavuorokorvaus. 

Palkkaus on Avaintes SOI mukaan (tällä hetkellä peruspalkka 2304 e/kk ja 1.8.2024 alkaen 2363,76 e/kk). Päälle tulee vielä kokemuslisä sekä tessin mukaiset vuorolisät. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Haastattelut pidetään joustavasti etänä. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot sähköpostilla: 

HR-konsultti Laura Tajas

laura.tajas@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 109479818

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus