Sairaanhoitajan vakituinen työ, Kauhajoki

Kokoaikainen

Kauhajoki

Haku päättyy 23.6.2024

Sairaanhoitaja, etsitkö uutta vakituista työtä?

Meillä saattaa olla juuri sinulle sopiva työpaikka! Etsimme nyt innostunutta sairaanhoitajaa vakituiseen työhön, ja otamme mielellämme huomioon myös loppuvaiheen opiskelijat.

Hyödynnä mahdollisuutesi kerätä arvokasta kokemusta ja päästä osaksi ammattitaitoista tiimiä. Lähetä hakemuksesi pian ja varmista paikkasi!

Työnkuvaus:

Etsimme innostunutta sairaanhoitajaa Kauhajoella sijaitsevaan palveluasumisen kohteeseen, jossa tarjotaan ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Palveluasuminen koostuu neljästä erillisestä kodista. Yksikössä on myös lyhytaikaista asumista ja omatoimista asumista vuokra-asunnoissa sekä kotihoitopalveluja Kauhajoen keskustan alueella.

    • Monipuoliset työtehtävät: Perushoivan lisäksi pääset muun muassa osallistumaan raportointiin, lääkehoitoon ja viriketoiminnan järjestämiseen.
    • Yhteisöllisyys: Yksikössä panostetaan asukkaiden hyvinvointiin, turvallisuuteen ja elämänlaatuun. Kohde järjestää muun muassa tapahtumia ja ohjattua viriketoimintaa, joihin asukkaat voivat osallistua omien voimavarojensa mukaan.
    • Merkityksellinen työ: Olet mukana luomassa turvallista ja aktiivista arkea ikäihmisille.

Kyseessä on vakituinen työsuhde. Työ on arkipäivä työtä ja tarjolla on täydet tunnit. Saat itse toivoa asettuvatko työt palvelukodin vai kotihoidon puolelle. 

Edellytämme: 

Olemme etsimässä motivoitunutta ja energistä lähihoitajaa, ja toivomme, että olet Valviran laillistamaa sairaanhoitajaa tai loppuvaiheen opiskelija (140 op). Voimassa olevat lääkeluvat ja hygieniapassi ovat toivottavat. Aiempi kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä on eduksi, mutta tärkeintä on aito kiinnostus ja sydämellinen asenne ikäihmisten hyvinvoinnin edistämiseen.

Huomioithan, että tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote lain 505/2002 mukaisesti, joka koskee ikäihmisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä.

 

Tarjoamme: 

Tehtävä antaa mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä asiakaslähtöisessä ja toisia kunnioittavassa työympäristössä ammattitaitoisen tiimin kanssa! Työn aloituksen yhteydessä sinut perehdytetään huolellisesti työhön. Työllistyt suoraan asiakaskohteen kirjoille ja saat käyttöösi heidän työsuhde-etunsa sekä työterveyden. Työkohde tarjoaa muun muassa Smartum edun, polkupyöräedun, edullisen henkilökuntalounaan sekä heillä on käytössä hälytyskorvaus ja tuplavuorokorvaus. 

Palkkaus on Avaintes HOB2 mukaan (tällä hetkellä peruspalkka 2915,73 e/kk). Päälle tulee vielä kokemuslisä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Haastattelut pidetään joustavasti etänä. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot sähköpostilla: 

HR-konsultti Laura Tajas

laura.tajas@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 103813871

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus