Lähihoitaja vakituiseen työsuhteeseen, Kouvola

Kokoaikainen

Kouvola

Haku päättyy 30.6.2024

Tervetuloa mukavaan ja viihtyisään työyhteisöön! Etsimme juuri sinua lähihoitajaa vahvistamaan osaavaa tiimiä kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Asiakaskohteessa on tärkeää tarjota sinulle mahdollisuus keskittyä rauhassa ja ajan kanssa asiakastyöhön, jotta voit tehdä työtä aidosti asiakaslähtöisesti.

Yksikkö on syksyllä 2021 avattu ympärivuorokautisen monialaisen palveluasumisen yksikkö, jossa pääset luomaan merkityksellistä hoivatyötä. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja toivomme, että voisit aloittaa mahdollisimman pian, mutta aikataulusta voidaan sopia yhteisesti.

Tule osaksi lämminhenkistä työyhteisöä, jossa arvostetaan työntekijöiden panosta ja halutaan tarjota asiakkaille parasta mahdollista hoivaa ja huolenpitoa. Hae paikkaa nyt ja lähde luomaan merkityksellisiä hetkiä ja hyvinvointia kohteen asukkaille!

Työn ja kohteen kuvaus: 

Kohde on Paloharjussa rauhallisella pientaloalueella sijaitseva ympärivuorokautinen monialaisen palveluasumisen yksikkö, joka on tarkoitettu erityishuomiota tarvitseville asiakkaille, joilla on merkittäviä toiminnan ja liikkumisen rajoitteita sekä niiden lisäksi sosiaalisia, mielenterveydellisiä tai kognitiivisia haasteita. Nämä haasteet voivat liittyä esimerkiksi aistisäätelyyn, impulssiherkkyyteen ja sosiaaliseen vuorovaikutukseen, mukaan lukien päihde- ja mielenterveydelliset ongelmat.

Työ on joko 2- tai 3-vuorotyötä koko viikon akselilla. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työtehtäviin kuuluu mm. perushoito, avustaminen, tärkeän sosiaalisen kontaktin tarjoaminen sekä lääkehoito. Kohde on hyvin viihtyisä ja tilat uudet, 2021 syksyllä käyttöönotetut. Kohteessa tuetaan asiakkaita omannäköiseen ja itsenäiseen elämään. Palvelun keskiössä on yhteisötoiminta, jonka tavoitteena voi olla esimerkiksi sosiaalisten taitojen harjoittelu, elämäntaitojen vahvistaminen, voimavarojen ja vahvuuksien löytäminen sekä tavoitteiden saavuttaminen. Yhteisötoimintaa toteutetaan esimerkiksi viikoittaisissa asiakkaiden ja henkilökunnan kokouksissa, joissa osallistujat saavat tuoda esiin näkemyksiään. Saat siis hyvin käyttää hyödyksi myös omaa luovuuttasi ja kekseliäisyyttäsi. 

Toivomme: 

Odotamme, että olet valmistunut lähihoitaja ja sinulla on Valviran nimikesuojaus. Lääkeluvat ovat plussaa, mutta älä huoli, voit suorittaa ne myös työn aloituksen yhteydessä.

Etsimme rauhallista ja empaattista alasi ammattilaista, joka nauttii yhteisöllisestä työympäristöstä ja osaa luoda aidosti välittävän ilmapiirin. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä, sillä kohde haluaa tarjota asiakkaillemme lämpimän ja huolehtivan kohtaamisen jokaisella tapaamiskerralla.

Lakimuutoksen myötä ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote. Tätä edellytetään tehtävään valitulta.

Tarjoamme: 

Kohde tarjoaa sinulle innostavan ja lämpimän työyhteisön, jossa hoitotyötä tehdään sydämellä. He huolehtivat hyvästä hoitajamitoituksesta ja tiiviistä työporukasta, joten saat aina tarvittaessa apua ja tukea vaikeissakin tilanteissa.

Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen G20-palkkaus (palkkahaarukka 2268- 2453e/kk), ja lisäksi saat 150 euron tehtäväkohtaisen lisän. Työllistyt suoraan asiakkaan kirjoille, joten saat käyttöösi vakituisen henkilökunnan etuuksista. Kohde tarjoaa alennuksia eri yhteistyökumppaneilta, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun sekä mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää ammattitaitoasi. Lisäksi sinulla on käytössäsi erikoislääkäritasoista työterveyshuoltoa.

Hakeminen: 

Olemme innoissamme saadessamme kuulla sinusta! Jos tehtävä herättää mielenkiintosi, älä epäröi vaan jätä hakemuksesi jo tänään! Käymme hakemuksia läpi ahkerasti jo hakuaikana, joten nopea toiminta kannattaa. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluamme helpottaa hakuprosessia sinulle, joten voit jättää hakemuksesi helpon pikahaun kautta, ja haastattelut järjestetään näppärästi ja joustavasti etäyhteyksien avulla. Jos tunnistat itsesi kuvauksesta ja haluat olla osa yhteisöä, jossa jokainen työntekijä on arvostettu ja tärkeä osa kokonaisuutta, laita hakemus meille jo tänään!

Lisätiedot sähköpostilla:

HR trainee Saara Jauhiainen

saara.jauhiainen@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 103182415

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus