Lähihoitajan kotihoidon keikkatöitä, Kauhajoki

Osa-aikainen

Kauhajoki

Haku päättyy 2.6.2024

Lähihoitaja! Etsitkö uusia työmahdollisuuksia Kauhajoen seudulta? Lue alla oleva ilmoitus ja jätä meille hakemus!

Etsimme nyt lähihoitajia kotihoidon keikkatöihin Kauhajoelle. 

Työnkuvaus:

Meillä tulet työllistymään kotihoidon tehtäviin. Vuoroja saattaa myös satunnaisesti olla tarjolla palvelukodeissa. Pääset itse valitsemaan sinulle mieluisat vuorot ja työkohteet näppärän sovelluksemme kautta. Pääsääntöisesti vuoroja on tarjolla on aamuja ja iltoja, mutta myös yövuoroihin haetaan aina toisinaan tekijöitä.

Työtehtäviin kuuluvat yleiset lähihoitajan työt kuten perushoito, lääkehoito, arjen askareissa auttelu sekä ohjaaminen kohteesta ja sen vaativuudesta riippuen.

Toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palveluyksiköiden laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä superhoitajia! Toivomme, että olet motivoitunut, oma-aloitteinen ja reipas hoitoalan ammattilainen, jonka sydän sykkii toisten auttamiselle!

Sinun tulisi olla valmistunut Valviran nimikelaillistama lähihoitaja, opiskeluiden loppusuoralla oleva lähihoitajaopiskelija (vähintään 120 osp) tai sairaanhoitaja-opiskelija (suoritettuna vähintään 60 osp). Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. 

Kotihoidon tehtäviin sinulla tulisi olla voimassa olevat lääkeluvat sekä B-ajokortti! 

Tarjoamme:

Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

  • Palkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan riippuen kertyneestä kokemuksesta.
  • Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän.

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti etänä. Ottamalla meihin yhteyden pääset aloittamaan joustavat keikkatyöt kauttamme hyvinkin pikaisesti!

Hakeminen: 

Jätä meille pikahakemus näppärän linkin kautta ja otamme sinuun yhteyttä sopivien työtarjousten kanssa! Työnteon aloittaminen on sinulle helppoa ja vaivatonta ja haastattelut järjestetään prosessin edetessä etänä. Hakemuksessa voit kertoa hieman itsestäsi ja aiemmasta kokemuksestasi. 

Lisätiedot sähköpostilla: 

HR-konsultti, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi 

Ilmoitusnumero: 99921917

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus