Lähihoitajan kotihoidon keikkatöitä Joensuussa

Osa-aikainen

Joensuu

Haku päättyy 5.5.2024

Haluaisitko mahdollisuuden päättää itse omista työajoistasi? Tahdotko työskennellä satunnaisesti vaikkapa toisen työn ohella? Nyt se on mahdollista! Etsimmekin oma-aloitteisia ja työstään nauttivia lähihoitajia keikkatyöhön kotihoidon pariin Joensuuhun

Tällä hetkellä Joensuun kotihoidon keikkavuoroissa palkkatarjous 20,71 e/h (sisältää 9 % lomakorvauksen) ja päälle tulee työehdosopimuksen mukaiset lisät. 

Työnkuvaus:

Meillä tulet työllistymään kotihoidon työtehtäviin Joensuun seudulle. Tässä tehtävässä pääset tarjoamaan apuasi kotona asuville ikäihmisille sekä pienempien segmenttien asiakkaille. Pääset itse valitsemaan sinulle mieluisat vuorot ja sopimaan tulevasta käytettävyydestäsi joustavasti. Sinulla on mahdollisuus tehdä aamu- tai iltavuoroja omien toiveidesi mukaisesti.

Keikkatyötehtäviin kuuluvat yleiset lähihoitajan työtehtävät kuten perushoiva, asiakkaan arjen tukeminen sekä sosiaalisten tarpeiden huomiointi. Siirtymät työkohteiden välillä tapahtuu autolla. Tarvittaessa saat auton käyttöösi asiakasyrityksestämme. Mikäli haluat käyttää omaa autoa, korvataan sinulle kilometrit.

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä jokaisen apua tarvitsevan laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä superhoitajia! Sinun tulisi olla valmistunut Valviran nimikelaillistama lähihoitaja. Sinulta tulisi löytyä myös voimassa olevat lääkeluvat (LOP, PKV, KIPU1, GER1 ja GER2) sekä voimassa oleva B-ajokortti on välttämätön. 

Tarjoamme:

Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Työntekijänämme sinulla on käytössä helppo mobiilisovellus, jonka kautta voit vaivattomasti varata itsellesi vuoroja vaikka omalta kotisohvalta! Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

  • Palkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan ja asettuu 14,50–17 e/h haarukalle, riippuen kertyneestä kokemuksesta
  • Lisäksi tulee 9 % lomakorvaus ja yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset vuorokohtaiset lisät
  • Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän
  • MediPowerilla uudet työntekijät ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorosta bonuksen!

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Ottamalla meihin yhteyden pääset aloittamaan joustavat keikkatyöt kauttamme hyvinkin pikaisesti!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi jo tänään. Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi. Käymme hakemuksia läpi arkisin työaikojen puitteissa. 

Lisätietoja sähköpostilla:

HR-koordinaattori Laura Tajas

laura.tajas@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 93682911

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus