Lähihoitajan kotihoidon keikkatöitä, Hollola

Osa-aikainen

Hollola

Haku päättyy 26.5.2024

Haluaisitko mahdollisuuden päättää itse omista työajoistasi? Tahdotko työskennellä satunnaisesti vaikkapa toisen työn ohella? Nyt se on mahdollista! Etsimme Hollolan porukkaamme oma-aloitteisia ja työstään nauttivia lähihoitajia keikkatyöhön ja eri pituisiin sijaisuuksiin. 

Vuoroja on tällä hetkellä tarjolla kotihoidon tehtävien parissa, joissa palkkaus keikkalaisille on 17-19 e/h (+ lomakorvaus 9% ja vuorolisät tulevat päälle).

MediPowerilla uudet työntekijät ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorostaan lisäksi bonuksen! 

Työnkuvaus:

Meillä tulet työllistymään kotihoidon tehtäviin. Pääset itse valitsemaan sinulle mieluisat vuorot ja työkohteet näppärän sovelluksemme kautta. Pääsääntöisesti vuoroja on tarjolla on aamuja ja iltoja, mutta myös yövuoroihin haetaan aina toisinaan tekijöitä. Työtehtäviin kuuluvat yleiset lähihoitajan työt kuten perushoito, lääkehoito, arjen askareissa auttelu sekä ohjaaminen kohteesta ja sen vaativuudesta riippuen.  

Toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palveluyksiköiden laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä superhoitajia! Toivomme, että olet motivoitunut, oma-aloitteinen ja reipas hoitoalan ammattilainen, jonka sydän sykkii toisten auttamiselle!

Sinun tulisi olla valmistunut Valviran nimikelaillistama lähihoitaja, opiskeluiden loppusuoralla oleva lähihoitajaopiskelija (vähintään 120 osp) tai sairaanhoitaja-opiskelija (suoritettuna vähintään 60 osp). Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. 

Kotihoidon tehtäviin sinulla tulisi olla B-ajokortti ja käytössäsi oma auto! Myös lääkeluvat ovat toivottavat, mutta ajoittain tulee lääkeluvattomien keikkavuoroja tarjolle. 

Tarjoamme:

Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

  • Palkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan ja asettuu 14,50–17 e/h haarukalle, riippuen kertyneestä kokemuksesta.
  • Vuoroja on tällä hetkellä pääosin tarjolla kotihoidon tehtävien parissa, joissa palkkaus keikkalaisille ja pidemmille sijaisille on 17-19 e/h (+ lomakorvaus ja vuorolisät päälle). 
  • Lisäksi tulee 9 % lomakorvaus ja työkohteen TES:n mukaiset vuorokohtaiset lisät.
  • Aktiivisesti tarjolla vuorokohtaisia bonuksia!
  • Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän.

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti etänä. Ottamalla meihin yhteyden pääset aloittamaan joustavat keikkatyöt kauttamme hyvinkin pikaisesti!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän helpon pikahakemuksen MediPowerin sivujen kautta jo tänään!

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Vilma, Sanni, Aleksandra, Miia, Jenna, Mari, Laura ja Saara.

Lisätiedot sähköpostilla:

HR-koordinaattori Jenna Kärki

jenna.karki@medipower.fi 

Ilmoitusnumero: 101782558

Hae työpaikkaa

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus