Lähihoitajan kotihoidon keikkatyöhön, Sysmä

Osa-aikainen

Sysmä

Haku päättyy 5.5.2024

Hei, sinä hoitoalan ammattilainen! Haemme nyt asiakasyrityksellemme Sysmään useampia lähihoitajia kotihoitoon keikkatyön pariin! Jos siis pidät liikkuvasta ja itsenäisestä työstä, jatka lukemista! 

Vuoroja on tällä hetkellä tarjolla kotihoidon tehtävien parissa, joissa palkkaus valmistuneille on 18 e/h ja opiskelijoille 16 e/h (+ lomakorvaus 9% ja vuorolisät tulevat päälle).

MediPowerilla uudet työntekijät ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorostaan lisäksi bonuksen! 

Työn kuvaus: 

Työvuoroja on tarjolla koko viikon akselilla aamussa ja illassa. Asiakkaiden luokse liikutaan pääasiassa autolla, joten sinulta tulisi löytyä B-ajokortti ja oma auto. Hätätapauksissa työkohteesta on mahdollisuus saada auto tai pyörä käyttöön, mutta pääosin sinun tulisi pystyä kulkemaan työssä omalla autolla. Työssä tapahtuvista ajoista maksetaan omaa autoa käyttäessäsi aina kilometrikorvaukset palkan yhteydessä.

Työnkuvaan kuuluu pääasiassa perushoidolliset työtehtävät, lääkehoito sekä yleinen arjen askareissa auttelu kotihoidon piirin asiakkaiden kanssa. Kotihoidon asiakkaat ovat pääasiassa ikäihmisiä, joten aiempi kokemus ikäihmisten hoivasta katsotaan eduksesi!

Toivomme: 

Sinun tulisi olla joko jo valmistunut lähihoitaja Valviran nimikesuojauksella tai loppuvaiheen lähihoitaja-opiskelija (suoritettuna vähintään 120 osp) tai sairaanhoitaja-opiskelija (suoritettuna vähintään 60 osp), joka osaa toimia itsenäisesti työssään. Koska työssä liikutaan autolla, tulee sinulla olla B-ajokortti ja mielellään oma auto käytössä. Voimassa olevat LOVe LOP-lääkeluvat ovat tehtävässä pakolliset – näytöt tulee antaa työn aloituksen yhteydessä kohteeseen. Aiempi kokemus ikääntyneiden hoivasta on pakollinen, mutta kotihoidollinen kokemus ei ole välttämätöntä. Toivomme, että olet motivoitunut, oma-aloitteinen ja reipas hoitoalan ammattilainen, jonka sydän sykkii toisten auttamiselle!

Tarjoamme: 

Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

  • Peruspalkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan ja asettuu 14,50–17 e/h haarukalle, riippuen kertyneestä kokemuksesta.
  • Vuoroja on tällä hetkellä tarjolla kotihoidon tehtävien parissa, joissa palkkaus valmistuneille on 18 e/h ja opiskelijoille 16 e/h
  • Lisäksi tulee 9 % lomakorvaus ja työkohteen TES:n mukaiset vuorokohtaiset lisät.
  • Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän.

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti etänä. Ottamalla meihin yhteyden pääset aloittamaan joustavat keikkatyöt kauttamme hyvinkin pikaisesti! Maksamme sinulle palkan 2 viikon välein joka toinen perjantai. 

Huom! Jos asut kauempana ja tarvitsisit majoitusta, niin asiakasyrityksellämme on Sysmässä asunto, jossa voi majoittua muutamia öitä kerrallaan. Kyseessä on kerrostalossa oleva soluasunto, joka sijaitsee aivan Sysmän sote-keskuksen vieressä. 

Ennen aloitusta saat perehdytyksen, joten aiempi kokemus kotihoidon työstä ei ole täysin välttämätöntä. 

Hakeminen: 

Voit hakea tehtävään täyttämällä erittäin nopean pikahakulomakkeemme, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä! Käymme hakemuksia läpi joka arkipäivä ja täytämme tehtävän paikat heti sopivien hoitajien löydyttyä!

Lisätiedot sähköpostilla: 

HR-konsultti Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 85365155

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus