Lähihoitajan kotihoidon keikkatöitä Tampereella

Osa-aikainen

Tampere

Haku päättyy 31.5.2024

Lähihoitaja! Etsitkö uusia työmahdollisuuksia Tampereen alueelta? Lue alla oleva ilmoitus ja jätä meille hakemus!

Etsimme nyt lähihoitajia kotihoidon keikkatöihin Tampereella sijaitseviin kohteisiimme!

Työnkuvaus:

Meillä tulet työllistymään kotihoidon tehtäviin. Vuoroja saattaa olla tarjolla myös palvelukodeissa. Pääset itse valitsemaan sinulle mieluisat vuorot ja työkohteet näppärän sovelluksemme kautta. Pääsääntöisesti vuoroja on tarjolla on aamuja ja iltoja, mutta myös yövuoroihin haetaan toisinaan tekijöitä.

Työtehtäviin kuuluvat yleiset lähihoitajan työt kuten perushoito, lääkehoito, arjen askareissa auttelu sekä ohjaaminen kohteesta ja sen vaativuudesta riippuen.

Toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palveluyksiköiden laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä superhoitajia! Toivomme, että olet motivoitunut, oma-aloitteinen ja reipas hoitoalan ammattilainen, jonka sydän sykkii toisten auttamiselle!

Työnkuva edellyttää:

  • Lähihoitajan tutkintoa ja Valviran nimikelaillistusta
  • Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Kotihoidon töihin B-ajokortti
  • Lääkeluvat
  • Tartuntatautilain (48 §) mukainen rokotussuoja

Tarjoamme:

Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

  • Palkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan riippuen kertyneestä kokemuksesta.
  • Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän.

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti etänä. Ottamalla meihin yhteyden pääset aloittamaan joustavat keikkatyöt kauttamme hyvinkin pikaisesti!

Hakeminen: 

Jätä meille pikahakemus näppärän linkin kautta ja otamme sinuun yhteyttä sopivien työtarjousten kanssa! Työnteon aloittaminen on sinulle helppoa ja vaivatonta ja haastattelut järjestetään prosessin edetessä etänä. Hakemuksessa voit kertoa hieman itsestäsi ja aiemmasta kokemuksestasi. 

Ilmoitusnumero: 100000749

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus