Lähihoitajan keikkatöitä, Seinäjoki

Osa-aikainen

Seinäjoki

Haku päättyy 30.6.2024

Haluaisitko mahdollisuuden päättää itse omista työajoistasi? Tahdotko työskennellä satunnaisesti vaikkapa toisen työn ohella? Nyt se on mahdollista! Etsimme Seinäjoen porukkaamme oma-aloitteisia ja työstään nauttivia lähihoitajia keikkatyöhön ja eri pituisiin sijaisuuksiin. 

Vuoroja on tällä hetkellä pääosin tarjolla kotihoidon tehtävien parissa, joissa palkkaus keikkalaisille sekä myös pidemmille sijaisille on 17e/h (+ lomakorvaus 9% ja vuorolisät tulevat päälle).

MediPowerilla uudet työntekijät ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorostaan lisäksi bonuksen! 

Työnkuvaus:

Meillä tulet työllistymään kotihoidon tehtäviin. Vuoroja saattaa myös satunnaisesti olla tarjolla palvelukodeissa. Pääset itse valitsemaan sinulle mieluisat vuorot ja työkohteet näppärän sovelluksemme kautta. Pääsääntöisesti vuoroja on tarjolla on aamuja ja iltoja, mutta myös yövuoroihin haetaan aina toisinaan tekijöitä.

Työtehtäviin kuuluvat yleiset lähihoitajan työt kuten perushoito, lääkehoito, arjen askareissa auttelu sekä ohjaaminen kohteesta ja sen vaativuudesta riippuen. Keikkatyön lisäksi voit tehdä kohteisiin halutessasi myös esim. 1-3kk täysituntisia tai osa-aikaisia sijaisuuksia erinäisten työkohteiden tarpeista riippuen. 

Toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palveluyksiköiden laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä superhoitajia! Toivomme, että olet motivoitunut, oma-aloitteinen ja reipas hoitoalan ammattilainen, jonka sydän sykkii toisten auttamiselle!

Sinun tulisi olla valmistunut Valviran nimikelaillistama lähihoitaja, opiskeluiden loppusuoralla oleva lähihoitajaopiskelija (vähintään 120 osp) tai sairaanhoitaja-opiskelija (suoritettuna vähintään 60 osp). Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. 

Kotihoidon tehtäviin sinulla tulisi olla voimassa olevat lääkeluvat (LOVe LOP ja PKV) sekä B-ajokortti! 

Tarjoamme:

Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

  • Palkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan ja asettuu 14,50–17 e/h haarukalle, riippuen kertyneestä kokemuksesta.
  • Vuoroja on tällä hetkellä pääosin tarjolla kotihoidon tehtävien parissa, joissa palkkaus keikkalaisille ja pidemmille sijaisille on 17e/h (+ lomakorvaus ja vuorolisät päälle). 
  • Lisäksi tulee 9 % lomakorvaus ja työkohteen TES:n mukaiset vuorokohtaiset lisät.
  • Aktiivisesti tarjolla vuorokohtaisia bonuksia!
  • Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän.

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti etänä. Ottamalla meihin yhteyden pääset aloittamaan joustavat keikkatyöt kauttamme hyvinkin pikaisesti!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän helpon pikahakemuksen MediPowerin sivujen kautta jo tänään!

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Vilma, Sanni, Aleksandra, Miia, Jenna, Mari, Saara ja Laura.

Lisätiedot sähköpostilla:

HR-konsultti, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi 

Ilmoitusnumero: 103073230

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus