Lähihoitajan kesätyöt, Kauhajoki

Kokoaikainen

Kauhajoki

Haku päättyy 23.6.2024

Lähihoitaja, etsitkö kesän ajalle muutakin kuin täydellistä rantaa tai lomakohdetta? Mitäpä jos jäisit nauttimaan Suomen suvesta kotopuolessa ja tekisit samalla työtä, jolla on suuri merkitys Kauhajoen ikäihmisten hyvinvointiin? 

Meillä saattaa olla juuri sinulle sopiva sijaisuus! Etsimme nyt innostunutta lähihoitajaa kesäsijaisuuteen, ja otamme mielellämme huomioon myös loppuvaiheen opiskelijat.

Hyödynnä mahdollisuutesi kerätä arvokasta kokemusta ja päästä osaksi ammattitaitoista tiimiä. Lähetä hakemuksesi pian ja varmista paikkasi!

Työnkuvaus:

Etsimme innostunutta lähihoitajaa Kauhajoella sijaitsevaan palveluasumisen kohteeseen, jossa tarjotaan ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Palveluasuminen koostuu neljästä erillisestä kodista. Yksikössä on myös lyhytaikaista asumista ja omatoimista asumista vuokra-asunnoissa sekä kotihoitopalveluja Kauhajoen keskustan alueella.

    • Monipuoliset työtehtävät: Perushoivan lisäksi pääset muun muassa osallistumaan lääkehoitoon ja viriketoiminnan järjestämiseen.
    • Yhteisöllisyys: Yksikössä panostetaan asukkaiden hyvinvointiin, turvallisuuteen ja elämänlaatuun. Kohde järjestää muun muassa tapahtumia ja ohjattua viriketoimintaa, joihin asukkaat voivat osallistua omien voimavarojensa mukaan.
    • Merkityksellinen työ: Olet mukana luomassa turvallista ja aktiivista arkea ikäihmisille.

Sijaisuus on ajalle kesä-elokuu. Työ on 3-vuorotyötä ja tarjolla on täydet tunnit. Voit myös esittää toiveesi työaikojen suhteen hakemusta jättäessä. Saat itse toivoa asettuuko sijaisuus palvelukodin vai kotihoidon puolelle. 

Edellytämme: 

Olemme etsimässä motivoitunutta ja energistä lähihoitajaa, ja toivomme, että olet Valviran nimikesuojattu lähihoitaja tai loppuvaiheen opiskelija (120 osp). Voimassa olevat lääkeluvat ja hygieniapassi ovat toivottavat. Aiempi kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä on eduksi, mutta tärkeintä on aito kiinnostus ja sydämellinen asenne ikäihmisten hyvinvoinnin edistämiseen.

MediPowerilla pyrimme jatkuvasti parantamaan palveluyksiköidemme arkea, ja siksi etsimme joukkoomme uusia, iloisia ja ammattitaitoisia hoitajia. Etsimme henkilöitä, jotka ovat motivoituneita, oma-aloitteisia ja sydämellisiä, ja joiden sydän sykkii auttamisen halusta.

Huomioithan, että tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote lain 505/2002 mukaisesti, joka koskee ikäihmisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä.

 

Tarjoamme: 

Tehtävä antaa mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä asiakaslähtöisessä ja toisia kunnioittavassa työympäristössä ammattitaitoisen tiimin kanssa! Työn aloituksen yhteydessä sinut perehdytetään huolellisesti työhön. Työllistyt tähän sijaisuuteen MediPowerin kautta. 

Palkkaus valmistuneelle lääkeluvalliselle lähihoitajalle on 19,62 e/h (sis. 9 % lomakorvauksen) ja päälle tulee vuorolisät. Opiskelijan palkkaus katsotaan kokemuksen mukaan. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Haastattelut pidetään joustavasti etänä. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Huom. Etsimme myös kohteeseen vakituista työntekijää!

Lisätiedot sähköpostilla: 

HR-konsultti Laura Tajas

laura.tajas@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 103804570

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus