Lähihoitaja sijaisuuteen Nummelaan (heinä-elo)

Kokoaikainen

Vihti

Haku päättyy 28.7.2024

Haemme nyt Vihdin Nummelan sydämeen palvelutalotyöskentelystä kiinnostunutta lääkeluvallista lähihoitajaa täysituntiseen sijaisuuteen! Sijaisuuden aloitus on sovittavissa joustavasti ja töitä on tarjolla 31.8.2024 asti, mahdollisesti vielä tästäkin pidempään. Toiveena on että aloitus olisi mahdollisimman pian. Sijaisuuden aikan pääset vaikuttamaan työtunteihisi ja myös osa-aikaisuudesta on mahdollista sopia.

Nappaa tästä itsellesi toiminnallinen kesäsijaisuus ikäihmisten ja vammaispuolen hoivan parista!

Palkkaus sijaisuudessa 17,00e/h, johon tulee vuorokohtaiset TES-lisät ja 9% -lomakorvaus.  

Työn ja kohteen kuvaus:

Asiakaskohteemme on Nummelan keskustassa toimiva säätiö, jolle kuuluu muutama noin 30-paikkainen palvelutalo samassa osoitteessa. Palvelutaloissa asuu ikäihmisiä sekä vammaisia henkilöitä, joiden kodikasta ja omannäköistä arkea säätiön sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset tukevat päivittäisessä työssään. Lähihoitajan työ on kohteessa sopimuksen mukaan joko 3- tai 2-vuorotyötä arkisin sekä viikonloppuisin. Työtuntien määrästä voidaan sopia erikseen ja voitkin tehdä joko osa-aikaista tai täysituntista työtä.

Lähihoitaja työskentelee yhdessä muun hoitotiimin kanssa ja päivittäiseen työhön kuuluu mm. lääkehoitoa, perushoidollisia tehtäviä kuten hygieniahuollossa avustamista, hoidon tarpeen arviointia, viriketoiminnan suunnittelua ja toteutusta, kirjauksia sekä omaisyhteistyötä. Työssä voi hyödyntää omaa tarkempaa osaamistaan ja tarkemmista työnkuvista voidaan sopia henkilökohtaisesti työllistymisen yhteydessä. Kohteessa kaikilla hoitajilla on suoritettuna Aino-lääkelupakoulutus ja myös sinä pääset työllistyessäsi suorittamaan kyseisen luvan!

Toivomme:

Sinulla tulisi olla lähihoitajan koulutus, Valviran nimikelaillistus ja voimassa olevat lääkeluvat! Aiempi työskentely palvelutaloympäristössä on tässä tehtävässä hyödyksi, mutta ei kuitenkaan pakollista. Työkohde tarjoaa hyvän perehdytyksen ja mahtavan työyhteisön tuen. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsuhteesi kestoon, aloituspäivämäärään sekä työtuntien määrää. Saat kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen. Kohteessa pääset suorittamaan Aino-lääkeluvan ja kehittämään osaamistasi monipuolisten työtehtävien parissa.

Työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta. Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen 17,00e/h, johon tulee vuorokohtaiset TES-lisät ja 9%-lomakorvaus. MediPowerin HR-tiimi on lisäksi tukenasi koko työsuhteesi ajan ja meidät saa kiinni viikon jokaisena päivänä helposti vaikka WhatsAppin kautta.

Hakuprosessi:

Täytä näppärä pikahakemus sivuillamme. Paikka täytetään heti soveltuvan tekijän löydyttyä!

Lisätiedot: 

Miia Kulmala 
miia.kulmala@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 104273021

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus