Lähihoitajan kesäsijaisuus, Karkkila

Kokoaikainen

Karkkila

Haku päättyy 9.6.2024

Lähihoitaja! Onko sinulla hakusessa mielenkiintoinen sijaisuus tälle kesälle? Haemme nyt lähihoitajaa kesäsijaisuuteen, mutta myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan haussa.

Työnkuvaus:

Työkohde on ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille tarjoava palvelukoti Karkkilassa. Tehostetun palveluasumisen ohella kohde tarjoaa myös pitkäaikaishoidon lisäksi lyhytaikaista asumispalvelua. Lähihoitajan työhön kuuluu pääasiassa perushoito, lääkehoito ja viriketoiminnan tehtävät. Pääset työskentelemään uusissa siisteissä tiloissa, sillä kohde on valmistunut keväällä 2023.

Sijaisuus on ajalle 17.6.-31.8.2024. Työ on 2-vuorotyötä ja tarjolla on täydet tunnit.

Edellytämme: 

Sinun tulisi valmistunut, Valviran nimikesuojattu lähihoitaja. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat. Aiempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksesi, mutta aito kiinnostus kyseisiin tehtäviin on tärkeintä!

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki ikäihmisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 505/2002. 

Tarjoamme: 

Tehtävä antaa mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä asiakaslähtöisessä ja toisia kunnioittavassa työympäristössä ammattitaitoisen tiimin kanssa! Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksen omille kirjoille. Työn aloituksen yhteydessä sinut perehdytetään huolellisesti työhön.

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen G21 palkkaluokka (2360-2665e/kk). Opiskelijat sopimuksen mukaan.

Hakeminen: 

Jos koet, että viihtyisit tässä työssä ja olisit juuri se ammattilainen, jota etsimme, jätä hakemus jo tänään helpon pikahaun kautta! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätiedot: 

HR-koordinaattori Jenna Kärki

jenna.karki@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 100096398

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus