Lähihoitajan kesätyö, Hartolassa

Kokoaikainen

Hartola

Haku päättyy 28.4.2024

Lähihoitaja! Etsitkö vielä kesäksi töitä? Meillä olisi tarjolla kesäsijaisuus ikäihmisten parissa Hartolassa. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, kurkkaa alapuolella oleva ilmoituksemme!

Työn ja kohteen kuvaus:

Kohde on Hartolassa sijaitseva ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö. Hoivakodissa on 45 paikkaa. Jokaiselle asukkaalle on nimetty omahoitaja ja heille tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Kohteen tavoitteena on säilyttää asukkaan elämä sisällöltään ja laadultaan samantyylisenä, kuin ennen muuttoa kohteeseen. Työnkuvaan kuuluu pääasiassa perushoidolliset työtehtävät, lääkehoito sekä yleinen arjen askareissa avustaminen. Tämän lisäksi työnkuvaan voi kuulua omaisyhteistyö sekä aktiviteettien suunnittelua. 

Sijaisuus alkaisi kesäkuussa ja kestäisi elokuuhun asti. Työn on 2- tai 3-vuorotyötä ja tarjolla on täydet tunnit. 

Toivomme:

Tehtävää varten sinun tulee olla Valviran nimikelaillistama lähihoitaja. Sinulla tulee olla myös voimassa olevat lääkeluvat. Eniten toivomme sinulta reippautta ja hyvää asennetta työtä kohtaan. Työ sisältää runsaasti kommunikointia sekä asukkaiden että omaisten kanssa, joten arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja. Kohteessa noudatetaan kuntouttavaa työotetta ja asukkaita kannustetaan omatoimisuuteen.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Lakimuutoksen myötä ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote. Tätä edellytetään tehtävään valitulta yli kolmen kuukauden sijaisuuksissa.

Tarjoamme:

Työskentelet sijaisuudessa MediPowerin kautta. Lisäksi saat täyden tuen osaltamme – meillä on avulias ja kokenut HR-tiimi, joka auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi. Palkkasi maksetaan kahden viikon välein joka toinen perjantai, ja meihin saat aina helposti yhteyden vaikkapa WhatsAppin kautta.

Sijaisuudessa palkkaus asettuu 15,50-16,50 e/h haarukalla, riippuen kokemuksesta. Päälle tulee vielä 9 % lomakorvaus ja työehtosopimuksen mukaiset vuorolisät. (Kuukausipalkka suunnilleen lomakorvauksen kanssa: 2 753 e/kk – 2 931 e/kk välillä.)

Hakuprosessi:

Jos tämä työtehtävä herätti kiinnostuksesi, älä epäröi – täytä hakemus verkkosivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana.

Voit kertoa hakemuksessasi enemmän osaamisestasi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme pian juuri sinusta!

Lisätiedot sähköpostilla:

HR-koordinaattori Laura Tajas

laura.tajas@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 97040399

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus