Lähihoitajan KESÄTYÖ Heinolassa

Kokoaikainen

Heinola

Haku päättyy 25.2.2024

Mikäli olet sosiaali- ja terveysalan kokenut ammattilainen tai vasta opiskelet alaa, on hyvä suunnata ajatuksia kevään edetessä jo lämpimiin kesäpäiviin ja etenkin sen tarjoamiin työmahdollisuuksiin! Jos sinulla on kiikarissa kesäsijaisuus ja kalenterissa tyhjää tilaa, voisi tässä olla ratkaisu. Haemme lähihoitajaa, lähihoitajaopiskelijaa tai sairaanhoitajaopiskelijaa kesäsijaisuuteen Heinolan ikäihmisten palveluasumisyksikköön! Sijaisuuden kesto on sovittavissa, mutta toivomme, että voisit tehdä 2-3kk kokoaikaisena. Työn aloitus on touko-kesäkuun aikana ja töitä on tarjolla ainakin elokuun loppuun saakka. 

Työnkuvaus:

Työkohde on ikäihmisille suunnattu palveluasumista ja ryhmäkotimallista asumista tarjoava yksikkö. Yksikkö sijaitsee Heinolan keskustassa monipuolisten palveluiden äärellä. Palvelutalossa on sekä kevyemmän, itsenäisemmän palveluasumisen että myös tehostetun, yhteisökoti-palveluasumisen asiakkaita. Osalla asukkaista on muistisairauksia.

Lähihoitajan työhön kuuluu yksikön ikäihmisten asukkaiden tukeminen heidän arjen eri osa-alueilla. Työpäivään kuuluu mm. lääkehoitoa, ruokailussa ja henkilökohtaisissa asioissa kuten hygieniassa avustamista ja erilaisten yhteisten virikeaktiviteettien suunnittelua ja järjestämistä. Lisäksi sosiaalisena kontaktina toimiminen, rento yhdessäolo ja arjen rupattelu kuuluu työnkuvaan. Palvelutalossa tarjotaan tehostetun asumisen asukkaille ympärivuorokautista tukea, jonka vuoksi työsuhde on lähtökohtaisesti 3-vuorotyötä. Jos olet kuitenkin kiinnostunut vain 2-vuorotyöstä, niin sekin on mahdollisuus järjestää. Sijaisuuden kesto on sovittavissa, mutta toivomme, että olisit kiinnostunut aloittamaan jo toukokuussa ja tekemään elokuun loppuun saakka töitä. Työsuhde on kokoaikainen, mutta 80% osa-aikaisuudesta voidaan myös keskustella. 

Toivomme:

Voit olla joko valmistunut lähihoitaja, jolla on Valviran rekisteri tai alan loppuvaiheen opiskelija (lähihoitajaopiskelijalla tulee olla vähintään 120op ja sairaanhoitajaopiskelijalla vähintään 60op suoritettuna). Työsi tulee sisältämään myös lääkehoitoa, joten sinulta tulisi löytyä voimassa olevat lääkeluvat. Edellytämme lähihoitajalta tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, sekä yli 3kk pituisissa sijaisuuksissa vaadimme lakimuutoksen myötä ikääntyvien kanssa työskentelevien rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitetun hyväksyttävän rikosrekisteriotteen esitettäväksi ennen työn aloitusta. Sinun tulisi olla reippaalla asenteella, itsenäisellä työotteella ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu hoitaja, jolle ikäihmisten hoivatyö on lähellä sydäntä. 

Tarjoamme:

Tässä kohteessa tee työtä, jolla on merkittävä vaikutus asiakkaiden arjen sujuvuuteen. Ennen työn aloitusta saat perehdytyksen kohteeseen, käytäntöihin ja potilaskuntaan, jotta myös työntekosi sujuu mielekkäästi ja turvallisesti. Työtäsi tukee myös vuorossa oleva työtiimi, jonka apuun voit tukeutua uusissa tilanteissa.

Palkkaus sijaisuudessa on valmistuneelle lähihoitajalle 9% lomakorvauksen kanssa 17,98e/h. Lisäksi vuorolisät päälle. Opiskelijan palkkaus katsotaan kokemuksen mukaan. 

Kyseessä on vuokratyöpaikka, jolloin työllistyt asiakaskohteeseen meidän MediPowerin kautta. MediPowerin tiimi on viikon jokaisena päivänä tukenasi ja tavoitettavissasi puhelimitse tai viestillä!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Haastattelut pidetään joustavasti etänä. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa ja miten pitkästä sijaisuudesta olet kiinnostunut. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot sähköpostilla: 

HR-konsultti, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 95414146

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus