Lähihoitajan unelmien kesätyö

Kokoaikainen

Haku päättyy 25.2.2024

Yksi pikahakemus ja unelmien kesäsijaisuus voi olla sinun! 

Etsimme lähihoitajia sekä lähihoidon opiskelijoita eri pituisiin kesäsijaisuuksiin asiakaskohteisiimme koko Suomen alueelle. Meidän kanssamme pääset määrittelemään sinulle mieluisan työkohteen sijainnin, työskenneltävän ajanjakson sekä soveltuvan asiakaskunnan. Sopivan kesätyön hankkiminen onkin meidän kautta nopeaa ja yksinkertaista! Tule siis osaksi meidän huippua kesätyöporukkaa, joka omalla osaamisellaan auttaa asiakasyrityksemme läpi kesän kiireiden!

Työnkuvaus:

Kesätyökohteemme ovat pääasiassa yksityisiä tai kunnallisia palvelutaloja, jotka ovat suunnattu ikäihmisille sekä kehitys- tai liikuntavammaisille. Tämän lisäksi työkohteina on myös, riippuen paikkakunnasta, lastensuojelun sekä kotihoidon yksiköitä. Työ pitää sisällään monipuolisesti työtehtäviä ja sinun oma osaamisesi vaikuttaa mahdollisiin vastuualueisiisi. Työkohteesi tarkentuessa pääset ennen työn aloitusta kuulemaan yksityiskohtaisemmin tulevista tehtävistäsi ja saat kattavan perehdytyksen tulevaan työyksikköösi sekä asiakaskuntaan.

  • Kesäsijaisuuden kesto ja työtuntimäärä sovitaan joustavasti sinun käytettävyytesi mukaan
  • Kyseessä on tyypillisesti 2-vuorotyö
  • Palkkaus tehtävissä asettuu 14,50-19,00 e/h akselille, riippuen kohteesta, kokemuksestasi sekä mihin asti olet opinnoissasi edennyt. Tämän lisäksi päälle tulee työehtosopimuksen mukaiset lisät ja 9 % lomakorvaus. 

Sinun tulisi olla valmistunut lähihoitaja tai alan loppuvaiheen opiskelijaLähihoitajaopiskelijalla tulisi olla kesään mennessä vähintään 120 osaamispistettä suoritettuna ja sairaanhoitajaopiskelijalla tulee olla 60 opintopistettä suoritettuna. Sijaisuuksissa ja keikkatyössä edellytetään perushoivaosaamista, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Lääkeluvat ovat plussaa, mutta eivät pakolliset. 

MediPower tarjoaa:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen vaatiessa. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Tarjoamme työntekijöillemme myös vaihtuvia työsuhde-etukampanjoita sekä kilpailuja, joihin pääset kesän aikana osallistumaan!

Pst! Myös keikkatyö on mahdollinen, jolloin varaat vuorot näppärän puhelinsovelluksemme kautta! 

Hakeminen: 

Kerro meille hakemuksessasi vinkkiä siitä millainen on unelmiesi kesätyö. Kerro meille toiveesi sijainnin, asiakaskunnan, työympäristön suhteen ja käytettävyytesi suhteen. Kerro meille myös aiemmasta työkokemuksestasi sekä missä vaiheessa opintosi ovat. 

Jätä meille pikahakemus, ja otamme yhteyttä sinuun, sopivien työtarjouksien kanssa!

Ilmoitusnumero: 93202095

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus