Sairaanhoitajan sijaisuudet, Itä-Uusimaa

Osa-aikainen

Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila, Sipoo

Haku päättyy 28.7.2024

Sairaanhoitaja! Etsitkö uusia työmahdollisuuksia Itä-Uudenmaan alueelta? Lue alla oleva ilmoitus ja jätä meille hakemus! Haluatko työnantajan, joka maksaa palkan aina ajallaan ja oikein, on tavoitettavissa vuoden jokaisena päivänä ja kuuntelee toiveitasi työn suhteen? Me MediPowerilla olemme toimineet sosiaali- ja terveysalan pyörteissä jo vuodesta 2008, joten hommat sujuu jo kovaksikeitetyllä ammattitaidolla. 

Etsimme nyt sairaanhoitajia 1.9.2024 alkaen sijaisuuksiin ikäihmisten ja vammaisten asumispalveluihin sekä kotihoidon tehtävien pariin Itä-Uudellamaalla sijaitseviin kohteisiimme!

Työnkuvaus:

Meidän kautta voit työllistyä vaihteleviin sairaanhoitajan työtehtäviin sijaisuuksien kautta. Pääset itse valitsemaan sinulle mieluisan sijaisuuden sen keston ja työkohteen perusteella.

Työtehtäviin sijaisuuden aikana voi kuulua perushoitoa, lääkehoitoa, lääkkeenjakoa, injektioiden antoa, näytteenottoa ja ompeleiden poistoa sekä haavanhoitoa, kohteesta ja sen vaativuudesta riippuen. Näiden lisäksi osallistuminen lääkärikiertoihin sekä lääkärin konsultaatioihin, asiantuntijana toimiminen sekä henkilökunnan neuvominen omassa tiimissä ja työyhteisössä, kuuluvat sairaanhoitajan työnkuvaan. Työkohteesta riippuen myös saattohoidon ja palliatiivisen hoidon laadukas toteutus, opetus ja tuki.

Toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä sosiaali- ja terveysalan yksiköiden laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä superhoitajia! Toivomme, että olet motivoitunut, oma-aloitteinen ja reipas hoitoalan ammattilainen!

Työnkuva edellyttää:

  • Sairaanhoitajan tutkintoa ja Valviran nimikelaillistusta
  • Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Kotihoidon työhön B-ajokortti
  • Lääkeluvat
  • Tartuntatautilain (48 §) mukainen rokotussuoja

Tarjoamme:

Eri pituiset sijaisuudet tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla.

  • Sijaisuuden kesto (1-6kk tyypillisesti) ja työtuntimäärä sovitaan joustavasti sinun käytettävyytesi mukaan. 
  • MediPowerin kautta tehdyissä sijaisuuksissa yksikkökohtaiset palkkatarjoukset asettuvat 19-22 e/h välille, riippuen kohteesta. Tähän lisäksi tulee työehtosopimuksen mukaiset vuorolisät ja 9 % lomakorvaus.
  • MediPowerilla saat palkan aina 2 viikon välein, joten palkkakuittia ei tarvitse kauaa odotella!
  • Prosessit hoidamme nopeasti ja ammattitaidolla, joten sinun ei tarvitse kuin nostaa jalat pöydälle ja antaa meidän hoitaa hommat! 

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä viikon jokaisena päivänä. 

Hakeminen: 

Jätä meille pikahakemus näppärän linkin kautta ja otamme sinuun yhteyttä sopivien työtarjousten kanssa! Työnteon aloittaminen on sinulle helppoa ja vaivatonta ja haastattelut järjestetään prosessin edetessä etänä. Hakemuksessa voit kertoa hieman itsestäsi ja aiemmasta kokemuksestasi. 

Lisätietoja:

HR-konsultti Aleksandra Jounila

aleksandra.jounila@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 107410497

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus