Lähihoitajan keikkatöitä pääkaupunkiseudulla

Osa-aikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 30.6.2024

Haluaisitko päästä suunnittelemaan itse omat työaikasi? Tahdotko työskennellä esimerkiksi opintojen ohella tai satunnaisesti vaikkapa toisen työn ohella? Nyt se on mahdollista! Etsimme lähihoitajia, jotka ovat oma-aloitteisia ja innostuneita keikkatyöhön pääkaupunkiseudulle ja lähikuntiin. 

Riippumatta siitä, oletko jo kokenut ammattilainen vai vasta urasi alkuvaiheilla, meillä on paikka sinulle. Tarjoamme joustavan työskentelymahdollisuuden ja tärkeän roolin hoitotyössä.

Lähetä hakemuksesi jo tänään ja lähde mukaan uuteen seikkailuun kanssamme!

Työnkuvaus:

Meillä tarjoamme työmahdollisuuksia pääasiassa yksityisissä hoivakodeissa ja asumispalvelukeskuksissa, jotka on suunnattu ikäihmisille, liikunta- tai kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjolla on jonkin verran kotihoidon vuoroja ikäihmisten ja lasten parissa. Työkohteet sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua sekä kehyskuntia, ja sinulla on vapaus valita mieluisat kohteet, joissa haluat työskennellä.

Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa lähihoitajan perushoidolliset tehtävät, jotka vaihtelevat kohteen vaativuuden mukaan. Tarjolla on monipuolisesti aamu- ja iltavuoroja, mutta myös välivuoroja sekä yövuoroja. Sinulla on täysi päätösvalta siitä, mitkä vuorot otat vastaan! Työvuorojen valinta onnistuu helposti mobiilisovelluksen avulla, ja sinulla on täysi vapaus valita ne vuorot, jotka haluat ottaa vastaan.

Toivomme:

MediPowerilla haluamme olla osa hoivayksiköiden kehittämistä ja tarjoamme nyt mahdollisuuden liittyä joukkoomme! Riippumatta siitä, oletko jo valmistunut ammattilainen vai opiskeletko hoitoalaa, etsimme iloisia ja omistautuneita hoitajia, joilla on sydän mukana työssään. Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava henkilö. Jos sinulta löytyy lääkeluvat, se on hienoa, mutta se ei ole välttämättömyys.

Lähihoitajaopiskelijoilta odotamme vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen (HYTE) opintokokonaisuuden suorittamista. Valmistuneella lähihoitajalla tulee olla Valviran nimikelaillistus. 

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Tule mukaan joukkoomme ja vaikuta hoivatyön laatuun!

Tarjoamme:

Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

  • Palkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan ja asettuu 13,50–17 e/h haarukalle, riippuen kertyneestä kokemuksesta
  • Lisäksi tulee 9 % lomakorvaus ja työkohteen TES:n mukaiset vuorokohtaiset lisät
  • Aktiivisesti tarjolla vuorokohtaisia bonuksia
  • Ensimmäisen keikkavuoron bonus
  • Useista keikkavuoroista tarjolla korkeampia palkkauksia (esimerkiksi 17-18 e/h)
  • Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän

Sinua tukee innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat helposti kiinni WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kaikissa kysymyksissäsi. Haastattelut järjestämme vaivattomasti etänä, joten voit aloittaa joustavat keikkatyöt kanssamme nopeasti!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit keikkatyöstä meillä MediPowerilla, jätäthän hakemuksesi jo tänään! Hakemuksessasi voit kertoa lyhyesti itsestäsi, työkokemuksestasi ja esittää toiveita työn suhteen.

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Sanni, Aki, Aleksandra, Laura, Vilma, Miia, Mari ja Jenna!

Lisätiedot sähköpostilla:

HR-konsultti Laura Tajas

laura.tajas@medipower.fi

HR-koordinaattori Jenna Kärki

jenna.karki@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 104549807

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus