Lähihoitajan keikkatöitä Lahdessa

Osa-aikainen

Lahti

Haku päättyy 30.6.2024

Haluaisitko vaikuttaa omiin työaikoihisi? Etsimme nyt Lahteen oma-aloitteisia ja työstään nauttivia lähihoitajia keikkatyöhön. Voit työskennellä joustavasti esimerkiksi opintojesi ohella tai satunnaisesti toisen työn rinnalla. Tule mukaan joukkoomme!

Työnkuvaus:

Työvuoroja on pääasiassa tarjolla Lahdessa ikäihmisille ja kehitysvammaisille suunnatuissa ympärivuorokautisessa yksiköissä. Työpäivät ovat pääsääntöisesti 2-vuorotyötä koko viikon akselilla. Työtehtäviisi kuuluvat yleiset lähihoitajan työt, jotka vaihtelevat kohteen ja sen vaativuuden mukaan.

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palveluyksiköiden laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä superhoitajia! Toivomme, että olet motivoitunut, oma-aloitteinen ja reipas hoitoalan ammattilainen, jonka sydän sykkii toisten auttamiselle!

Sinun tulisi olla valmistunut Valviran nimikelaillistama lähihoitaja, lähihoitajaopiskelija (vähintään HYTO-osa tehtynä) tai sairaanhoitaja-opiskelija. Mikäli lääkeluvat löytyvät on se plussaa, mutta ei ehdoton edellytys. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. 

Tarjoamme:

Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Työntekijänämme sinulla on käytössä helppo mobiilisovellus, jonka kautta voit vaivattomasti varata itsellesi vuoroja vaikka omalta kotisohvalta! Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

  • Palkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan ja asettuu 13,50–17 e/h haarukalle, riippuen kertyneestä kokemuksesta
  • Lisäksi päälle tulee 9 prosentin lomakorvaus ja yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset vuorokohtaiset lisät
  • Useista keikkavuoroista tarjolla korkeampia palkkauksia (esimerkiksi 17-18 e/h)
  • Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Ottamalla meihin yhteyden pääset aloittamaan joustavat keikkatyöt kauttamme hyvinkin pikaisesti!

Hakuprosessi:

Jos olet innostunut keikkailusta, älä epäröi hakea meille jo tänään verkkosivujemme kautta! Käymme hakemuksia läpi joka arkipäivä. Kerro hakemuksessasi enemmän itsestäsi, osaamisestasi ja työkokemuksestasi – odotamme innolla kuulevamme lisää sinusta!

Lisätiedot sähköpostilla:

HR-konsultti, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi 

Ilmoitusnumero: 104601562

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus