Lähihoitajan vakityö, Muurame

Kokoaikainen

Muurame

Haku päättyy 21.7.2024

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Muurameen! Aloitus on joustava, mutta toivomme pystyväsi aloittamaan mahdollisimman pian. 

Työnkuvaus:

Kyseessä on Muuramessa sijaitseva ympärivuorokautinen palveluasumisyksikkö, jossa on sekä palveluasuntoja että ryhmäkotimallista asumista. Yhteensä asukaspaikkoja on 42. Talossa on oma hoivakeittiö, joka valmistaa maittavan aterian asukkaille ja henkilökunnalle.

Työnkuva koostuu ikäihmisten hoivatyöstä sisältäen pääasiassa perushoitoa, lääkehoitoa ja virkistys- sekä viriketoimintaa. Kohteessa aloittava sijainen saa työn alkaessa kunnon perehdytyksen toisen hoitajan matkassa.

Tarjolla on täysituntinen työ ja sinulla on mahdollisuus joko 2- tai 3-vuorotyöhön.

Hakijalta edellytämme:

Rooliin soveltuu valmistunut lähihoitaja Valviran rekisteröinnillä. Aiempi kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä on tässä tehtävässä hyödyksi, mutta ei välttämätöntä. Työkohde tarjoaa hyvän perehdytyksen ja helposti lähestyttävän ja mukavan työyhteisön tuen – porukkaan pääsee helposti mukaan! Hakijalta toivotaan reipasta asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää suomen kielen taitoa. Lääkeluvat on oltava voimassa sekä hygieniapassi.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Huomioithan, että tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote lain 505/2002 mukaisesti, joka koskee ikäihmisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä.

Tarjoamme: 

Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen esimies ovat arjessa aina tukenasi! Työnantaja tarjoaa sinulle myös työvaatteet sekä käytössäsi on työpaikalla ilmaiset parkkipaikat.

Työllistyt suoraan asiakasyrityksen listoille. Palkkaus tehtävässä on yksityisen sosiaalialan TES mukainen G19C. Lisäksi olet oikeutettu 2000€ rekrytointibonukseen (neljässä erässä 500€ 1kk, 6kk, 12kk ja 24kk jälkeen työsuhteen alkamisesta).

Hakuprosessi:

Mikäli herättelimme kiinnostuksesi ja olisit innokas aloittamaan uuden vuoden uusilla työkuvioilla, jätä meille hakemus! Käymme hakemuksia läpi joka arkipäivä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käytössä on helppo pikahakemus, joten pääset nopeasti takaisin jouluaskareiden äärelle! 

Lisätiedot sähköpostilla: 

HR-koordinaattori Jenna Kärki

jenna.karki@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 109505237

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus