Lähihoitajan kesätyöt, Nurmes

Kokoaikainen

Nurmes

Haku päättyy 2.6.2024

Onko sinulle vielä kesätyöt etsinnässä? Etsimme nyt lähihoitajaa Nurmekseen ikäihmisten pariin kesäsijaisuuteen toukokuusta elokuuhun. Sijaisuuden kesto ja työajat ovat sovittavissa. 

Palkkaus tehtävässä on yks. sos. tes G21-palkkaluokan mukainen. Jos työsuhteesi kestää vähintään 2kk, olet oikeutettu 500€ bonukseen! 

Työnkuvaus:

Työkohde on Hoitokotipalvelu Oma Tupa Oy, joka on 14-paikkainen idyllinen sekä kodinomainen hoitokoti ikäihmisille. Hoivakoti sijaitsee Nurmeksessa. Työyhteisö on lämminhenkinen ja pieni, missä jokainen osallistuu monipuolisesti erilaisiin tehtäviin. Lähihoitajan vastuulla on asukkaiden päivittäinen hoiva ja lääkehoito. Tämän lisäksi työtehtäviin kuuluu ruoanlaitto, pyykinpesu ja siivous. Hoivakodin asukkaat ovat pysyviä ja lähihoitajalla on vuoroissa apuna hoitoapulainen.

Työ on pääosin 2-vuorotyötä, mutta yövuoroja saa halutessaan tehdä. Tarjolla on täydet tunnit, mutta onnistuu myös työskennellä esimerkiksi 25-30 h/vk. Sijaisuus alkaisi toukokuussa ja kestäisi elokuuhun, sinun käytettävyytesi huomioiden. 

Toivomme:

Sinun tulisi olla valmistunut Valviran nimekelaillistama lähihoitaja, jolla on voimassa olevat lääkeluvat. Sinulla tulisi olla myös hyvä suomen kielen taito. Toivomme, että sinulla on reipas työote ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä sinulla on ikäihmisten hoivatyö lähellä sydäntä. 

Edellytämme lähihoitajalta tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, sekä yli 3kk pituisissa sijaisuuksissa vaadimme lakimuutoksen myötä ikääntyvien kanssa työskentelevien rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitetun hyväksyttävän rikosrekisteriotteen esitettäväksi ennen työn aloitusta. 

Tarjoamme:

Ennen työn aloitusta saat perehdytyksen kohteeseen, käytäntöihin ja potilaskuntaan, jotta myös työntekosi sujuu mielekkäästi ja turvallisesti. Työllistyt asiakaskohteeseen suoraan. Kaupungilta saa edullisia vuokra-asuntoja sekä mökkejä kesäsijaisuuden ajaksi, jos haluat lähteä maaseudulle viettämään kesääsi.

Palkkaus tehtävässä on yks. sos. tes G21-palkkaluokan mukainen. Jos työsuhteesi kestää vähintään 2kk, olet oikeutettu 500€ bonukseen! 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Haastattelut pidetään joustavasti etänä. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa ja miten pitkästä sijaisuudesta olet kiinnostunut. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Rekrytointia hoitaa MediPower.

Lisätiedot sähköpostilla: 

HR-koordinaattori Laura Tajas

laura.tajas@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 98840067

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus