Hammashoitajan 2kk sijaisuus, Loimaa

Osa-aikainen

Loimaa

Haku päättyy 28.4.2024

Hammashoitaja, hoi! Onko sinulla keväällä kalenterissa vielä tilaa ja suunnitelmat hieman avoinna? Meillä olisi tarjolla Loimaalla erittäin joustava työmahdollisuus juuri sinulle! 

Työn ja tehtävän kuvaus:

Etsimme hammashoitajaa n. 1-2 kk joustavaan sijaisuuteen Loimaalle huhti-toukokuun ajalle. Työtehtäviisi kuuluu hammaslääkärin avustaminen ja toisinaan välinehuoltoa. Työ on arkiaamutyötä klo 7.30-17.30 välisenä aikana. Voit tehdä joustavasti tilanteesi mukaan töitä joko osa-aikaisena tai kokoaikaisena – kaikki otetaan huomioon haussa! Työn jatkuminen on mahdollista tämän sijasuuden jälkeen. 

Vaatimukset: 

Sinun tulisi olla valmistunut hammashoitaja Valviran nimikesuojalla. Lääkeluvat eivät ole pakolliset, mutta toivomme, että sinulla olisi aiempaa kokemusta hammaslääkärin avustamisesta ja välinehuollosta. Hyvät tiimityötaidot ja rivakka työote ovat toivottavia vahvuuksiasi. Työ on asiakaslähtöistä, joten myös asiakaspalvelualttius on eduksesi. 

Tarjoamme: 

Työllistyt sijaisuuteen MediPowerin kautta, jolloin saat avuksesi koko avuliaan HR-tiimimme! Sijaisuuden palkkaus on 9% lomakorvauksen kanssa 23,98e/h. Maksamme sinulle palkan aina 2 viikon välein, joten palkkapäivää ei tarvitse ikinä kauaa odotella! Tarjoamme joustavaa sijaisuutta, jossa sinun toiveesi työpäivien määrästä otetaan huomioon. 

Hakeminen:

Mikäli kiinnostuit, jätä meille hakemus näppärän pikahaun kautta ja olemme sinuun yhteydessä! Haastattelut pidetään kätevästi etänä ja täytämmekin tehtävän heti oikean ammattilaisen löydyttyä. Kerro hakemuksessasi toiveista työvuorojen suhteen ja aiemmasta osaamisestasi. 

Lisätiedot sähköpostilla: 

HR-konsultti, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 98145981

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus