Toimintaterapeutin keikkatyöt & sijaisuudet

Osa-aikainen

Haku päättyy 28.4.2024

Toimintaterapeutti! Etsitkö uusia työmahdollisuuksia Pirkanmaan seudulta? Lue alla oleva ilmoitus ja jätä meille hakemus!

Etsimme nyt toimintaterapeutteja Pirkanmaan seudulle. Meidän kautta voit työllistyä vaihteleviin toimintaterapeutin työtehtäviin joko sijaisuuksien tai keikkatöiden kautta. 

Työmahdollisuuksia avautuu Pirkanmaan alueella ja voit halutessasi reagoida sinua kiinnostaviin työtarjouksiin. Työskentely tapahtuu MediPowerin kautta.

Työnkuvaan voi kuulua esimerkiksi kuntoutusta, jossa keskiössä on yhdessä tekeminen asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa. Työhön kuuluu myös toimintojen ja ympäristöjen analysointi sekä niiden soveltaminen niin, että ne tukevat asiakkaan osallistumista sekä edistää toiminnallisuuttaan. Tarkempi työnkuva vaihtelee kohteittain.

Työn lisätiedot sijaisuuksissa, vaki- ja keikkatyössä: 

  • Sijaisuuden kesto (1-6kk tyypillisesti) ja työtuntimäärä sovitaan joustavasti sinun käytettävyytesi mukaan. 
  • Keikkatöissä päätät itse milloin menet töihin ja varaat vuorot näppärän puhelinsovelluksemme kautta.
  • MediPowerin kautta tehdyissä sijaisuuksissa ja keikkatyövuoroissa yksikkökohtaiset palkkatarjoukset asettuvat 23-27 e/h välille, riippuen kohteesta. Tähän lisäksi tulee työehtosopimuksen mukaiset vuorolisät ja 9 % lomakorvaus.

Työnkuva edellyttää:

  • Olet valmistunut toimintaterapeutti ja sinulla on Valviran laillistus.
  • Lasten kuntoutustarpeen arvioinnissa edellytetään validoitujen arviointimenetelmien koulutus tai vastaavat taidot on hankittu vähintään yhden vuoden työkokemuksen kautta.

Hakeminen: 

Anna meille hakemuksessasi vinkkiä siitä millaista työtä etsit. Kerro meille toiveesi sijainnin, asiakaskunnan ja työympäristön suhteen. Lisää myös toiveesi palkkauksen sekä käytettävyytesi suhteen.

Jätä meille pikahakemus, ja otamme yhteyttä sinuun, sopivien työtarjouksien kanssa!

Ilmoitusnumero: 96771863

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus