Suuhygienistin keikkatyö & sijaisuudet, Pohjanmaa

Osa-aikainen

Isokyrö, Kaskinen, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Laihia, Luoto, Maalahti, Mustasaari, Närpiö, Pedersören kunta, Pietarsaari, Uusikaarlepyy, Vaasa

Haku päättyy 21.7.2024

Suuhygienisti! Oletko urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut ammattilainen ja etsit sijaisuutta tai keikkatöitä?

Etsimme nyt innostuneita ja itsenäisesti työskenteleviä suuhygienistejä Pohjanmaalle keikkatyöhön ja eri pituisiin sijaisuuksiin! Liity joukkoomme ja nauti joustavasta ja mukautuvasta työmahdollisuudesta. Vuoroja on tarjolla osa-aikaisesti, pääasiassa arkipäiville.

Työnkuvaus:

Työnkuvaan voi kuulua muun muassa suun terveyden ylläpitäminen ja parantaminen, ennaltaehkäisevä hoito, suun terveystarkastukset, hoidon tarpeen arvioinnit sekä hampaiden kiinnityskudossairauksien hoitaminen.

Odotamme:

Sinulla tulisi olla suuhygienistin tutkinto sekä Valviran laillistus. Lisäksi LOVen SUULop tai vastaava kurssi sekä tentit tulee olla suoritettuina varsinaisen työn alkaessa. Tehtävässä edellytetään sekä suomen että ruotsin kielen taidon osaamista.

Arvostamme reipasta otetta työntekoon sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle joustavan tavan työskennellä oman käytettävyytesi mukaan. Keikkatyössä vuorot varataan helposti sovelluksesta. Saat mahdollisuuden tutustua erilaisiin klinikoihin keikkailun kautta. Työntekijänämme sinulla on käytössä helppo mobiilisovellus, jonka kautta voit vaivattomasti varata itsellesi vuoroja vaikka omalta kotisohvalta! Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

Pidemmät sijaisuudet sovitaan erikseen.

  • Peruspalkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan.
  • Vuoroissamme on yksikkökohtaisia palkkatarjouksia, jotka asettuvat 20-25 €/h välille.
  • Lisäksi tulee vuorokohtaiset TES-lisät ja 9% -lomakorvaus.
  • Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän.

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. 

Hakuprosessi:

Jos tämä työtehtävä herätti mielenkiintosi, älä epäröi – jätä hakemuksesi jo tänään! Kerro meille kokemuksestasi ja esitä toiveesi liittyen työaikaan.

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja toivomme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan mukavaan porukkaamme! MediPowerin ammattitaitoinen tiimi, johon kuuluvat Aki, Vilma, Aleksandra, Miia, Laura, Mari, Jenna ja Sanni, odottaa innolla pääsevänsä auttamaan sinua!

Me MediPowerilla arvostamme työntekijöitämme ja haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden työskennellä joustavasti ja itsenäisesti. Liity joukkoomme ja pääset nauttimaan monipuolisista ja mukautuvista työmahdollisuuksista!

Lisätiedot sähköpostilla:

HR-konsultti Aleksandra Jounila

aleksandra.jounila@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 108328729

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus