Lähihoitajia keikkatyöhön, Kuopio

Osa-aikainen

Kuopio

Haku päättyy 2.6.2024

Haluaisitko päästä suunnittelemaan itse omat työaikasi? Tahdotko työskennellä esimerkiksi opintojen ohella tai satunnaisesti vaikkapa toisen työn ohella? Nyt se on mahdollista! Etsimmekin oma-aloitteisia ja työstään nauttivia lähihoitajia keikkatyöhön Kuopion seudulle!

Tällä hetkellä vuoroja on pääasiallisesti kotihoidon pariin lääkeluvallisille lähihoitajille! Keikkavuoroissa palkkatarjouksia 17,00-18,00e/h! 

Työnkuvaus:

Työtarjonnassamme on kotihoitoa sekä ikäihmisten ja vammaispuolen hoivayksiköitä. Lähihoitajan työ sisältää kohteesta riippuen lähihoitajan päivittäisiä perushoidollisia töitä, lääkehoitoa, viriketoimintaa sekä yleistä asiakkaiden arjen tukemista.

Työvuorot tulevat tarjolle puhelinsovelluksemme kautta ja jokaisessa vuorossa on lyhyt kuvaus työkohteesta sekä osaamisvaatimuksista. Voit siis valikoida juuri sinulle mieleiset kohteet ja vuorot. Tyypillisesti tarjolle tulee aamu- ja iltavuoroja, mutta satunnaisesti myös yövuoroja. Työvuorojen valinta ja palkanmaksun seuranta onnistuu helposti mobiilisovelluksemme avulla!

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palveluyksiköiden laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammatillisesti työtään tekeviä hoitajia! 

Sinun tulisi olla lääkeluvallinen lähihoitaja, opiskeluiden loppusuoralla oleva lähihoitajaopiskelija (vähintään 120 osp) tai sairaanhoitaja-opiskelija (suoritettuna vähintään 60 osp). 

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. 

Tarjoamme:

Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Työntekijänämme sinulla on käytössä helppo mobiilisovellus, jonka kautta voit vaivattomasti varata itsellesi vuoroja vaikka omalta kotisohvalta! Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

  • Peruspalkkaus keikkatyössä on valmistuneelle hoitajalle asettuu 15–17 e/h haarukalle, riippuen kertyneestä kokemuksesta.
  • Lisäksi palkkaan tulee vuorokohtaiset TES-lisät ja 9% -lomakorvaus.
  • Keikkavuoroissamme on usein korotettuja palkkatarjouksia 17–19 e/h.
  • Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän!
  • Ensimmäisen keikkavuoron bonus kaikille uusille keikkalaisille!

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Ottamalla meihin yhteyden pääset aloittamaan joustavat keikkatyöt kauttamme hyvinkin pikaisesti!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit keikkailusta, niin laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia aina arkipäivisin. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. 

Lisätietoja:

HR-konsultti Miia Kulmala 
p. 044 740 0024
miia.kulmala@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 101779251

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus