Yksikön johtaja, Raahe

Kokoaikainen

Raahe

Haku päättyy 23.1.2022

Nyt olisi ainutlaatuinen työpaikka tarjolla; etsimme hoivakodin yksikön johtajaa Raaheen! Kyseessä on viihtyisä 25 paikkaa käsittävä yksikkö, jonne voivat tulla ikääntyneet sekä vammautuneet henkilöt, jotka tarvitsevat arjessaan eritasoista apua ja tukea. Yksikön johtajan roolissa pääset vastaamaan koko yksikön toiminnan sujuvuudesta ja kokonaistavoitteiden saavuttamisesta.

Työnkuvaus:

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen, työajat sijouttuvat arkipäiville. Toiveena on, että pystyisit aloittamaan jo tammikuussa 2022. Kuntouttava hoivatyö on läsnä jokaisessa arjen hetkessä. Yksikön johtajana pääset suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään työyhteisösi toimivuutta ja vaikuttamaan hyvinvointia edistävän työympäristön syntymiseen, hallinnollisia tehtäviä unohtamatta. Näiden tekijöiden kautta mahdollistat myös asukaskunnan laadukkaan hoidon ja palvelulupauksen toteutumisen. Työviikkoosi kuuluu mm. yksikön toiminnan seuranta ja kehitystyö, sidosryhmäyhteistyö eri tahojen kanssa, henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen ja heidän tukena oleminen, sekä tarvittaessa rekrytoinnit. Työ on melko itsenäistä, mutta et ole yksin, vaan saat tukea muilta kollegoilta! 

Hakemamme johtaja on kannustava ja osallistuva arjen esihenkilö, joka suhtautuu muutokseen joustavasti ja rauhallisesti. Olet esimerkillinen viestijä, joka toimii tasa-arvoisen esimiehen roolissa. Tämä työ vaatii kykyä oma-aloitteelliseen ja itsenäiseen päätöksentekoon. Pääset myös vastaamaan oman yksikkösi tuloksellisen toiminnan johtamisesta ja kokonaistavoitteiden saavuttamisesta. 

Toivomme:

Hakijalla tulisi olla työhön soveltuva korkeakoulututkinto sosiaali- tai terveydenhuollon alalta, esimerkiksi geronomi, sosionomi tai sairaanhoitaja, sekä vähintään kaksi vuotta kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä. Lisäksi sinulla tulisi olla joko 1-2 vuoden kokemus johtamisesta, tai vaihtoehtoisesti 20-30 op laajuiset johtamisopinnot. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Arvostamme kykyäsi toimia kannustavana, innostavana, tasa-arvoisena ja osallistuvana, mutta tarvittaessä jämäkkänä esimiehenä, jolla on aina aikaa oman tiimin jäsenille. Olet ihmisläheinen ja kohtelet asukkaita, työkavereita sekä omaisia lämpimästi. Sinulla riittää huumorintajua ja ymmärrät ihmisten erilaisuutta.

Tarjoamme:

Työllistyessäsi yksikön johtajaksi työsopimus solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Tuleva työnantajasi tarjoaa sinulle kattavat henkilöstöedut työsuhteen alusta alkaen. Saat aloittaessasi kattavan perehdytyksen, ja sinulle tarjotaan kaikki tukipalvelut mitä tarvitset. Esihenkilösi ja palvelutoiminnot tarjoavat sinulle koulutusta ja tukea työhösi. Lisäksi saat ateriaedun sekä ePassin. Tehtävän palkkaus on sopimuksen mukaan, kuuntelemme toivettasi.

Tässä työtehtävässä pääset kehittämään johtajantaitojasi, sekä haastamaan itseäsi. Pääset itse luomaan, suunnittelemaan ja kehittämään toimintaa vastuullisen ja ahkeran työtiimisi voimin. On tärkeää, että sinä viihdyt työssäsi ja saat välitettyä tämän myös eteenpäin työyhteisössäsi. Voitkin mieluusti esittää hakemuksessasi toiveita siitä, mitä juuri sinä toivoisit työantajaltasi hyvinvointisi ja viihtymisesi tueksi!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksen MediPowerin sivujen kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit kertoa hakemuksessa itsestäsi, ammattiosaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi.

Lisätietoja:

HR Trainee Sanni Heikkilä

p. 040 1952209

sanni.heikkilä@medipower.fi

Pikahaku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus