Vastuusairaanhoitajan vakityö lastensuojelussa

Kokoaikainen

Nokia

Haku päättyy 30.6.2024

Sairaanhoitaja! Mikäli lasten ja nuorten parissa työskentely on lähellä sydäntäsi, olet ehkä etsimämme henkilö.

Tarjoamme nyt vastuusairaanhoitajalle toistaiseksi voimassa olevaa työsuhdetta lastensuojelun sijaishuollon yksikössä Nokian Kankaantaakse.

Työnkuvaus:

Yksikkö, johon haemme vastuusairaanhoitajaa, tarjoaa sijaishuollon erityistasoista palvelua seitsemälle 12-17 -vuotiaalle nuorelle. Samassa toimintaympäristössä on neljä sijaishuollon yksikköä, joista jokaisessa on tilaa seitsemälle lapselle. Lastensuojelun sijaishuollon tavoitteena on tukea lapsen turvallisen arjen toteutumista, sekä tukea lapsia tavoitteellisesti kohti itsenäistä elämää. Yksikkö on muutama vuosi sitten auennut ja toimitilat ovat raikkaat sekä työympäristö on viihtyisä, johon kuuluu muun muassa koripallokenttä ja ranta.

Tehtäväsi sisältää psykiatrisen kuntoutuksen näkökulman integroinnin nuorten hoitoon ja kasvatukseen sekä nuorten psyykkisen tilan arvioinnin. Työsi keskittyy myös tukemaan lasten ja nuorten kehitystä ja kasvatusta hyödyntäen hoitotyön menetelmiä. Lisäksi vastaat lääkehoidosta ja yhteistyöstä eri sidosryhmien, kuten sosiaali- ja terveystoimen kanssa. Pääset myös osallistumaan aktiivisesti tiimisi hoitotyön laadun arviointiin, raportointiin ja kehittämiseen.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työ on 2-vuorotyö. Työt alkaisivat joustavasti heinä-elokuun aikana.

Edellytämme:

Sinun tulisi olla valmistunut sairaanhoitaja, jolla on Valviran myöntämä laillistus. Lääkeluvat ovat toivottavat, mutta voit suorittaa ne aloituksen yhteydessä. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä itsenäinen ja asiakaslähtöinen työote ovat erityisen tärkeitä. Myös vahvat vuorovaikutus- ja verkostotyötaidot ovat eduksesi. Aiempi kokemus sijaishuollon ja lastensuojelun parista ei ole välttämätöntä; tärkeintä on aito kiinnostus alaa kohtaan ja valmius oppia uutta. Kokemus nuorten käytöshäiriöiden, neuropsykiatrisen- ja psykiatrisen hoitotyön osaamisesta katsotaan myös eduksi.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 505/2002.

 

Tarjoamme:

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakaskohteemme kirjoille ja näin ollen saat käyttöösi heidän monipuoliset työsuhde-etunsa. Saat mm. kattavan työterveyshuollon, laajan terveysvakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuriedun käyttöösi. Lisäksi asiakkaallamme on TAMKin kanssa yhteistyö, jonka kautta on mahdollista suorittaa laajoja ja laadukkaita koulutuksia. Asiakaskohteemme panostaakin erityisen paljon kehittämiseen ja digitaalisuuteen sekä arjen hyvään meininkiin. Asiakaskohteeseemme pääsee liikkumaan helposti julkisilla kulkuvälineillä, ja autollisille kohteessa on tarjolla ilmainen lämpöpistokkeellinen parkkipaikka.

Palkkaus tehtävässä on yks. sos. tes palkkaluokan G24 (2665,28€-2960,74€ & vuorojen haittalisät) 1.8.2024 alkaen. 

Hakuprosessi:

Jos tämä työtehtävä herätti kiinnostuksesi, älä epäröi – täytä pikahakemus verkkosivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia päivittäin ja järjestämme etähaastatteluja jo hakuprosessin aikana. Toivottavasti kuulemme pian juuri sinusta!

Tämän työpaikan rekrytoinnin hoitaa MediPower.

Lisätiedot sähköpostilla:

HR-trainee / Saara Jauhiainen

saara.jauhiainen@medipower.fi

 

 

 

Ilmoitusnumero: 104939296

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus