Vastaavan sairaanhoitajan sijaisuus Kurikassa

Kokoaikainen

Kurikka, Seinäjoki, Ilmajoki

Haku päättyy 4.6.2023

Hei sairaanhoitaja, kiinnostaako sinua työskentely ikäihmisten parissa? Nyt olisi nyt tarjolla vastaavan sairaanhoitajan sijaisuus Kurikan ja Ilmajoen alueella!

Työtä on tarjolla vähintään 1kk ajaksi, mutta myös jatko voi olla mahdollinen. Työssä pääset tekemään kotisairaanhoidollisia käyntejä Kurikan ja Ilmajoen alueella, joten sinulta pitäisi löytyä ajokortti. Työn aloitus on mahdollisimman pian. Palkkaus 24e/h (+ tes-vuorolisät ja lomakorvaus 9%).

Kohteen ja työn kuvaus:

Kotihoidossa työnkuva on asiakkaan kokonaisvaltaista hoitoa ja huolenpitoa, sekä tavoitteena on tukea asiakkaan toimintakykyä ja elämänhallintaa. Työskentely on monipuolista ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä. Asiakkaillemme tarjotaan palvelua lämpimällä sydämellä, ja henkilökohtaiset hoitosuunnitelmat tehdään huomioiden asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet. Työntekijämme ovat tiimin kantava voima, ja haluamme edistää kannustavaa ja rentoa työilmapiiriä. 

Vastaavana sairaanhoitajana työaikasi tulee olemaan arkisin ma-pe klo 8-16. Työhösi kuuluu kotihoitotyötä eri kohteissa, ja asiakaskohde tarjoaa auton käyttöösi työpäivän ajaksi. Työnkuvaan kuuluu pääasiassa lääkehoito ja siihen liittyvät tehtävät, yhteydenpito ja työskentely eri sidosryhmien kanssa, perushoidolliset työtehtävät ja yleinen arjen askareissa auttelu kotihoidon piirin asiakkaiden kanssa. Perushoidon lisäksi saat vastuutehtäviä, joten tarkistat lääkejakoja sekä olet apuna ja ohjaajana lähihoitajille. Lisäksi olet mukana työvuorosuunnittelussa palveluvastaavan tukena. Työssä käytetään DomaCare -toiminnanohjausjärjestelmää, joten kokemus sen käytöstä on plussaa!

Toivomme:

Hakijan tulisi olla Valviran laillistama sairaanhoitaja. Sinulla tulisi myös olla voimassa olevat lääkeluvat ja ajokortti. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi. Tukenasi on ammattitaitoisen tiimin lisäksi esihenkilö, joka perehdyttää sinut hyvin ennen työn aloitusta.

Tarjoamme:

Tämä lyhyt sijaisuus tarjoaa sinulle virkistävää vaihtelua ja mahdollisuuden kehittyä hoitoalan ammattilaisena mukavassa työporukassa ja ihanien asiakkaiden parissa. Työnkuvasi on monipuolinen, ja sitä voidaan muokata taitojesi mukaan. Työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta.

Arvostamme työtäsi ja maksamme sinulle kilpailukykyisen tuntipalkan 24e/h sekä tietenkin tähän päälle tes-vuorolisät ja lomakorvauksen. MediPowerin tiimi on tavoitettavissasi koko sijaisuutesi ajan! 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille sivujemme kautta helpon pikahakemuksen mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätiedot:

HR-trainee Jenniina Ahola

jenniina.ahola@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus