Vakituinen ohjaaja lastenkotiin, Kaarina

Kokoaikainen

Kaarina, Turku

Haku päättyy 29.5.2022

Sykkiikö sydämesi lapsille ja nuorille? Olisitko sinä parhaimmillasi turvallisen aikuisen roolissa, joka tukee ja ohjaa lasten ja nuorten arkitoimintaa ja on mukana heidän iloissa ja suruissa? Haemme nyt Kaarinaan ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen lastenkotiin, joka tarjoaa eri-ikäisille lapsille ympärivuorokautista, terapeuttista hoitoa ja huolenpitoa kodinomaisissa olosuhteissa. Mikäli tämä kuulostaa kiinnostavalta, lue alhaalta lisätiedot tehtävästä! 

Työnkuvaus:

Kohde on 7-paikkainen sijaishuollon yksikkö, jossa ohjaajat huolehtivat kotitöistä ja ruoanlaitosta yhdessä sijoitettujen lasten kanssa. Lapset osallistuvat kodinhoitoon ikä- ja kehitystasonsa mukaisesti aikuisen ohjauksessa. Ohjaajan tehtäviin kuuluvat lasten hoito- ja kasvatustyö, lastenkodin kirjalliset työt sekä aktiivinen yhteistyö lapsen ja hänen läheistensä kanssa sekä kodinhoidolliset tehtävät. Työaikana on jaksotyöaika ja tehtävä sisältää ilta-ja viikonloppuvuoroja, sekä myös jonkin verran yötyötä. Ohjaaja työskentelee yhteistyössä muun työyhteisön kanssa lapsen edun mukaisesti.

Toivomme:

Tehtävä edellyttää sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan AMK-tutkintoa (esim. sosionomi/sairaanhoitaja/yhteisöpedagogi) sekä odotamme hakijalta aiempaa lastensuojelun työkokemusta; erityisesti kokemusta sijaishuollosta, omaohjaajatyöstä ja lasten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä. Katsomme eduksi perhetyön kokemuksen, laitoshoidon lääkeluvat ja nepsy-osaamisen, mutta tärkeintä ovat vahvat vuorovaikutustaidot, aito motivaatio työskennellä lasten parissa sekä ratkaisukeskeinen ja itseohjautuva työote. Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002. Hakijan tulee ymmärtää, millaista työskentely on lasten parissa, jotka eivät ole saaneet parasta alkua elämällensä. Hakija ei saa hätkähtää ihan pienestä ja hänen tulee osata pysyä rauhallisena myös vaikeissakin tilanteissa. 

Tarjoamme:

Tarjoamme vastuullisen, monipuolisen ja palkitsevan työtehtävän. Pääset osaksi yli 200:n työntekijän muodostamaa yhteisöä. Saat työkavereiksesi työstään innostuneita, eri alan ammattilaisia. Tehtävässä onnistumista tukee lastenkodin johtaja ja vastaava ohjaaja. Henkilöstön hyvinvointia tuetaan mm. liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedulla sekä mahdollisuudella kattavaan työterveyshuoltoon (mm. kattavat etäpalvelut 24/7 ja mielen hyvinvoinnin digipalvelut). Henkilöstömme on vakuutettu myös vapaa-ajan tapaturmien varalta. Saat myös työhön kattavan perehdytyksen. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian! 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Sanni Heikkilä

p. 040 195 2209 (myös WhatsApp)

sanni.heikkila@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus