Vakituinen lähihoitaja Pohjois-Haagaan

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 5.2.2023

Etsitkö miellyttävää ja viihtyisää työyhteisöä, jossa saisit keskittyä rauhassa ja ajan kanssa asiakastyöhön ja tehdä töitä asiakaslähtöisesti? Etsimme lähihoitajaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Pohjois-Haagaan pieneen vaikeasti vammaisten ryhmäkotiin. Työn aloitus olisi sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Työn ja kohteen kuvaus: 

Kohde on pieni kuusipaikkainen ryhmäkoti vaikeasti vammaisille nuorille aikuisille, jotka tarvitsevat apua arjen asioissa ja tukea ympärivuorokautisesti. Työ on toiveesi mukaan joko 2- tai 3-vuorotyötä koko viikon akselilla. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Kohteessa on erittäin hyvä hoitajamitoitus, joten pääset rauhassa keskittymään hoitotyöhön ja omiin asiakkaisiin vuorossa. Työtehtäviin kuuluu mm. perushoito, avustaminen ja läsnäolo sekä lääkehoito. Kohde on hyvin viihtyisä ja kodinomainen ja työntekijöiden vaihtuvuus on hyvin pientä. Kohteessa vietetään paljon aikaa yhdessä jutustellen ja puuhaillen. Pääset ideoimaan ja toteuttamaan asiakkaiden toiveiden pohjalta paljon yhteisiä aktiviteetteja ja tapahtumia, joihin myös asukkaiden perheet ovat tervetulleita. Saat siis hyvin käyttää hyödyksi myös omaa luovuuttasi ja kekseliäisyyttäsi. 

Toivomme: 

Sinun tulisi olla valmistunut, Valviran laillistama lähihoitaja. Lääkeluvat katsotaan eduksi, mutta ne voi suorittaa myös kohteessa työn aloituksen yhteydessä. Toivomme, että olisit rauhallinen ja empaattinen alasi ammattilainen, joka motivoituu yhteisöllisestä työympäristöstä ja on idearikas ja vuorovaikutustaitoinen. 

Tarjoamme: 

Kohde tarjoaa sitouttavan, lämpimän ja perheenomaisen työyhteisön, jossa työtä tehdään usein pareittan huumorilla höystettynä. Hyvän hoitajamitoituksen ja tiiviin työporukan ansiosta saat aina apua ja tukea vaikeissa tilanteissa. Ryhmäkoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja pihalla on myös parkkipaikka autolla liikkuville. Tehtävän palkkaus on Yks. Sos. työehtosopimuksen mukainen G20-palkkaus. Lisäksi saat erinäisiä tehtäväkohtaisia lisiä, mikäli olet kiinnostunut mm. laatu- tai kirjaamisvastaavan työtehtävistä. Työllistyminen on suoraan asiakkaan kirjoille ja saatkin käyttöösi myös ePassin, johon kuuluu joko työmatka-, kulttuuri- tai liikuntaedut. Näiden lisäksi on käytössä erillinen palkitseminen mm. hyvin tehdyistä hankkeista. 

Hakeminen: 

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään! Käymme hakemuksia läpi jo haun aikana arkipäivisin ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit jättää hakemuksesi myös helpon pikahaun kautta – haastattelut pidetään näppärästi ja joustavasti etänä. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta! 

Lisätiedot: 

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

puh. 040 195 2209  (Huom! Laitathan tehtäväkohtaiset kyselyt viestillä, kiitos!)

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus