Vakituinen lähihoitaja Lahteen

Kokoaikainen

Lahti

Haku päättyy 2.4.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Lahteen uusia ahkeria lähihoitajia vakituiseen työsuhteeseen! Oletko jo valmistunut lähihoitaja tai loppuvaiheen opiskelija ja tahdot päästä työskentelemään tärkeän työn parissa? Nyt sinulla olisi hyvä tilaisuus työllistyä uuteen unelmiesi duuniin hyvien kulkuyhteyksien päähän! 

Työnkuvaus:

Tarve on 17 tehostetun palveluasumisen ja 13 palveluasumisen yhteisökotipaikassa, joka sijaitsee paraatipaikalla Lahden keskustassa kauppakeskus Sykkeen kanssa samassa korttelissa. Asukaskunta koostuu ikääntyneistä sekä muista erityisryhmistä.

Lähihoitajan roolissa vastaat perus- ja lääkehoidosta, viriketoiminnasta, sekä mielekkään ja turvallisen arjen sujumisesta ja sen toteuttamisesta. Asukkaille pyritään luomaan kodinomainen tunnelma asumiseen, johon ystävällinen ja ammattimainen henkilökunta tuo lisäarvoa. Voit itse päättää haluatko tehdä 2- vai 3-vuorotyötä! Työ on vakituinen, kokoaikainen työ ja työn aloitus olisi mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman pian. 

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä superhoitajia, joiden hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävästä suoriutuminen edellyttää voimassa olevia lääkelupia. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme: 

Tämä työrooli asiakaskohteessamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen sijaisuuden, tai mahdollisesti vaikka vakityön ihanassa Heinolan pikkukaupungissa! Asiakaskohteemme on merkitykselliseen työhön panostava yhteiskunnallinen yritys, joka käyttää tuottonsa ympäröivän yhteiskunnan hyväksi. Tämän asiakasorganisaatiomme työkohteeseen työllistyminen tarjoaa sinulle työyhteisön, jossa IHMINEN on keskiössä, IDEAT lentävät ja ILO näkyy ja kuuluu! Asiakasorganisaatiomme tarjoaa työpaikan n. 150:lle eri alojen ammattilaiselle. Heillä ollaan rohkeasti ihmisen puolella ja heidän arvot IHMINEN, IDEAT ja ILO läpileikkaavat koko organisaation toimintaa. Liity siis tähän moniosaavaan joukkoon!

Työroolissasi pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi ikäihmisten ja erityisryhmien parissa tehtävästä työstä keräten arvokasta työkokemusta alalta. Työnkuva on monipuolinen, ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen esimies ovat arjessa aina tukenasi!

Työllistyt suoraan asiakkaan kirjoille ja he tarjoavat tehtävästä yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukaisen G20 palkkauksen. Saat myös mm.  mahtavien työkavereiden ja esimiesten tuen, kattavat henkilöstöedut, mm. liikunta- ja kulttuuriedun (250e/vuodessa epassi), henkilökuntahinnat kohteen omassa lounasravintolassa sekä muiden tilojen käyttömahdollisuuden veloituksetta esim. perhejuhliin. Saat myös kesäkodin käyttöösi pientä korvausta vastaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi jo tänään. Käymme hakemuksia läpi joka arkipäivä ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi ja itsestäsi ja olemme sinuun yhteydessä. Haastattelut pidetään näppärästi etänä ja pikaisellakin aikataululla. Älä siis epäröi jättää meille hakemuksesi. 

Lisätietoja:

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi 

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus