Vakituinen hoitaja kotihoitoon, Turku

Kokoaikainen

Raisio, Turku

Haku päättyy 26.6.2022

Morjens! Ajattelitko kesän jälkeen karistaa rantahiekat hiuksistasi ja kääntää uuden sivun työelämässäsi? Kaipaatko lämminhenkistä ja sitoutunutta tiimiä ja esimiestä, jotka tukevat toisiaan ja toimivat aina asiakkaidensa parhaaksi? Etsimme vakituista lähihoitajaa tai hoiva-avustajaa mielekkääseen työhön asiakkeellemme Turkuun kotiin vietävän tuen tehtäviin! Työn aloitus on syyskuussa. 

Työnkuvaus: 

Kyseessä on kokoaikainen arkiaamutyö, eli sinulle jää hyvin aikaa myös vapaa-ajan tekemiselle. Työ alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Työ on kotihoivaa ja kotityöpalveluita ikäihmisille tai muutoin sairauden tai vamman vuoksi apua tarvitseville henkilöille. Toimialueena on Raision, Turun ja Naantalin seutu. Asiakaskäyntiaika vaihtelee 1 tunnista kokopäivän käynteihin. Työ on hyvin monipuolista ja vaihtelevaa. Toimisit itsenäisesti osana hyvähenkistä, pientä tiimiä. Työpäiviisi sisältyisi n. 4–5 asiakaskäyntiä. Asiakaskäynnit pitävät sisällään kotipalvelutyötä sekä hyvin monipuolisesti erilaisia avustustehtäviä sekä sisä -että ulkotiloissa. Työllistyt pieneen ja hyvin toimivaan tiimiin, jossa on sinua kunnioittava ja ymmärtävä esimies. Työ on hyvin mielekästä ja vaihtelevaa, mutta ei kiireistä. Työ ei ole niinkään hoidollista, vaan arjessa avustavaa.

Toivomme:

Sinun tulee olla joko valmistunut lähihoitaja tai hoiva-avustaja jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja.Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan. Sinulle tulee myös olla suoritettuna EA1, hygieniapassi sekä ajokortti ja oma auto käytössä. Toivomme, että olet motivoitunut ja sitoutunut tiimityöskentelijä, joka nauttii asiakaslähtöisestä työstä. Arvostamme myös iän tuomaa kokemusta ja ammattitaitoa. 

Tarjoamme:

Saat erittäin mielekkään ja rennon työympäristön, jossa työtä tehdään täydellä sydämellä. Sen lisäksi saat tehtävää varten perehdytyksen hoitoalan ammattilaisilta, tulevilta kollegoiltasi. Töitä tehdään aina tiimin jäsenenä, joten taustalla on myös koko työyhteisön tuki. Työllistyt tehtävään suoraan asiakkaalle. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus